ZORICA VUKOVIĆ: NA RUBU PAMETI

Vrijeme:11 min, 59 sec

 

Kao kemičarka načinila sam stotine analiza i poučavala mlade kemičare kako se analize vrše. Punih 37 godina. Čak i najjednostavnija analiza, prva koja se uči, ima svoju proceduru i protokol. Zato mi nije bilo jasno kako se PCR metodom može otkriti da ste oboljeli od COVID-19, a da niste bolesni, kad su analize bioloških materijala doista složene.

I onda su se polako počeli javljati liječnici koji ne prihvaćaju ovu ‘novonormalnu’ metodu ‘ubijanja’ zdrave pameti.

Da se podsjetimo.

COVID-19 je krenuo iz Kine, iz Wuhana u studenom 2019. godine. Umjesto da upozore svijet,  Kinezi su sve negirali i zataškavali. Mnogi doktori iz Kine, koji su govorili o ‘novoj čudnoj upali pluća’ bili su zatvarani i maltretirani po dobrom komunjarskom običaju. E sad, teško je reći što bi bilo da su reagirali odmah, zatvorili granice… No jesu li to uopće željeli? Ili im je cilj bio nešto sasvim drugo?

Još veći problem je taj što je WHO znala od prvih dana što se događa u Kini, ali nije alarmirala svjetsku javnost. Stoga je Trump WHO-u uskratio preko 400 milijuna američkih dolara koje SAD odvajaju za WHO. Ali Bill Gates im donira 150 milijuna američkih dolara.

Godine 2014. SAD je institutu u Wuhanu, u kojemu se pojavio koronavirus, dodijelio 3,7 milijuna američkih dolara. Godine 2015. Gates mantra o virusu i cjepivu. Prvi grad u svijetu koji je dobio 5G mrežu je Wuhan. Nešto tu debelo smrdi. Luc Montagnier, dobitnik Nobelove nagrade za medicinu 2008., izjavio je da koronavirus nije mogao nastati prirodnim putem i da je u koronavirusu 1 000 sekvenci HIV-a.

Makedonski infektolog prof. dr. sc. Velo Markovski kaže:

„PCR tehnologija nije dobra za dijagnosticiranje. Cijeli genom virusa ima 30 000 sekvenci, a ova tehnologija dijagnosticirana je samo za hvatanje dva ili četiri slijeda što može dati bar četiri različita tumačenja.“

Jedna od sljedova WHO-ovih primjera u PCR testu za SARS-CoV-2 nalazi se u ljudskoj DNA. Slijed CTCCCTTTGTTGTGTTGT je sekvenca početnih slova baza od 18 znakova koja se nalazi u dokumentu WHO-ovog protokola za testiranje PCR-a na koronavirus. Slučajno (?) se taj isti slijed od 18 znakova, doslovno, nalazi i na Homo sapiens kromosomu 8! To znači da bi setovi za testiranje WHO mogli naći pozitivan rezultat kod svih ljudi.

„Od svih mogućih varijanti, svjedočimo da se svaki pozitivan test tretira kao zaražen i bolestan. Što je vrlo pogrešno. …Neshvatljivo je za znanost da prisiljava sve samo na PCT test i podvrgla je cijeli svijet samo jednom testu koji daje mnogo različitih rezultata. Posebni testovi na antitijela, prisutna u krvi, dat će nam puno relevantnije informacije i moći ćemo donijeti mnoge korisne zaključke.“

Prof. Markovski se usudio reći da su respiratori „više života ugasili nego što su ih spasili“.

Umjesto da se skupe sve pametne glave i donesu pametnu odluku, postavljamo pitanje s kim mi doista imamo posla i zašto se inzistira na cjepivima?

Ministarstvo obrane SAD i Zaklada Bill i Melinda Gates udružili su se s tvrtkom iz Silicijske doline Profusa, kako bi implementirali tehnologiju koja može kontrolirati ljudski um i tijelo. Ono što se čini kao znanstvena fantastika, događa se u stvarnom vremenu. Trajni čip izrađen od materijala hidrogel nepovratno veže ljude za ‘oblak’ (cloud) Interneta. (U studenom 2029. APIS uveo državni ‘oblak’ RH.) Veličine je zrna riže, a daje informacije u bazu podataka o biokemijskim i ostalim promjenama u organizmu. Tvrtka kaže da će se tehnologija koristiti za otkrivanje COVID-a19, u općoj populaciji, prije nego što se pokažu simptomi.

Smatra se da bi čip – implantat mogao dobiti odobrenje FDA-e (Američka agencija za hranu i lijekove) početkom 2021. godine. Čip hidrogela, ubrizgava se špricom. Obavezno cijepljenje protiv COVID-19, bilo bi ključ širenja projekta.

U priopćenju za tisak Profusa od 19. ožujka 2018. stoji: „Danas znanstvenici predstavljaju rezultate koji pokazuju male biosenzore koji postaju jedno s tijelom … i prenose podatke na mobilni telefon i u ‘oblak’ …. maleni biosenzori sastavljeni od tkiva poput hidrogela, sličan mekim kontaktnim lećama, koje se jednom injekcijom bezbolno stavljaju pod kožu.“ Časopis Biooptics World opisuje Profusa senzore kao ‘injekcijske biosenzore koji postaju jedno s tjelesnim tkivom’.

Istodobno s razvijem tehnologije hidrogela, razvija se i tehnologija nanočestica u tijelu.
Ministarstvo obrane SAD ne pokušava sakriti svoju želju da koristi nanotehnologiju za razvoj ‘supervojnika’. Široko rasprostranjena platforma za masovni nadzor zahtijevala bi izuzetno povećanu širinu pojasa u mrežama za mobilne telefone i WiFi. Neki kažu da je to razlog zašto vlade zamjenjuju trenutne mreže s 5G, koja je najprije instalirana, gle čuda!, u Wuhanu.

Profusa također radi na istraživanju s Imperial Collegom, UK, jednim od Gatesovih najvećih nada na području cijepljenja. Liječnica dr. Carrie Madej upozorava čovječanstvo na nadolazeće planove ‘elita’ za mase. Nanotehnologija omogućuje ubrizgavanje u ljude umjetne inteligencije ‘prekidača za ubijanje’. Ona kaže: „Cjepiva COVID19 stvorena su da nas pretvore u genetski modificirane organizme.“

Neovisna novinarka Whitney Webb opširno je pisala o prijetnji u članku ‘Coronavirus daje opasan poticaj najmračnijoj agendi DARPA-e’ (DARPA je agencija Ministarstva obrane SAD-a odgovorna za razvoj novih tehnologija za vojsku SAD-a), kojega financiraju porezni obveznici.

Ilustracija zlouporabe tehnologije može se vidjeti na primjeru kineske tvornice Apple gdje je mnogo radnika pokušalo počiniti samoubojstvo zbog surovih radnih uvjeta. Problem je postao toliko loš da su neke tvornice postavljale mreže izvan prozora koje bi ‘uhvatile’ radnike pri pokušaju samoubojstva, skakanjem kroz prozor, jer su biočipovi imali algoritam koji predviđa samoubojstvo.

Ključ cijelog projekta, za masovni ‘uspjeh’, bio bi pristup svim ljudima za prisilno, obvezno cijepljenje. O tome više u članku:

https://steemit.com/covid/@munkle/permanent-injectable-biochip-covid-sensors-near-fda-approval?fbclid=IwAR2d8K_x9EPWjCMWNj0EiTSCF2zLz2PnDo5sTGxvyoS5MKlvedbN0tXZtKk

 

Ovo ‘ministarstva istine’ nazivaju ‘teorijom urote’, ali sotonističke ideje su objavljene: pun ih je Internet, jer Sotona se voli hvalisati. Donedavno su nas iz vojnih zrakoplova zasipali aluminijem što su potvrdili mnogi meteorolozi, inače ‘pripadnici teorija urote’. Jedan od njih, bivši vojni meteorolog je rekao: „Vidite ove grupe udaljenih oblaka koji se kreću nebom. To nije kiša, to nije snijeg. Vjerovali ili ne, vojni zrakoplovi koji su tu letjeli ispuštali su sitne komadiće aluminija… Oni to neće htjeti priznati, ali bio sam godinama u marincima i mogu vam reći, to je prava istina.“

Aluminij je neurotoksin koji smanjuje inteligenciju i pamćenje. On se smatra glavnim faktorom rane senilnosti i demencije. Stoga nije ni čudo što je upravo aluminij jedan od glavnih sastojaka Chemtrailsa. A danas ga kao nanočestice dodaju u cjepiva.

I EU se priprema za masovno cijepljenje pučanstva. Za proizvođača cjepiva odabrala je farmaceutsku tvrtku AstraZeneca i s njom zaključila ugovor o snabdijevanju članica EU cjepivima protiv koronavirusa. Tvrtka se obvezala isporučiti 300 milijuna doza cjepiva EU, koje bi trebale biti dostupne do kraja 2020. godine. „U trenutnom obliku, sporazum je omogućio da tvrtka pravno ne odgovara u slučaju negativnih posljedica cjepiva protiv koronavirusa. Ta odgovornost prebačena je na vlade država članica, koje će snositi eventualne posljedice u slučaju tužbi zbog neželjenih pojava,“ piše Gabriela Galindo 27. kolovoza u The Brussels Times-u.

Kako to ide kod nas?

Kad je stigao iz Davosa, Plenki je smijenio Kujundžića, jer je nešto ‘zgriješio’ i postavio vjernog radnika ‘partije’ Vilija, neurologa, da pripremi ‘korona teren’. A onda su formirali stožer na čijem je čelu policiot s ONO i DSZ kvalifikacijama. Pridružiše im se prof. dr. sc. Alemka infektologinja i stručnjak na utjecaj klimatskih promjena na vode (i komarce) doc. dr. sc. Capak.

Kroz ‘iglene uši’ počela su se probijati i druga mišljenja. Talijanski liječnik Roberto Petrlla je upozorio Talijane da se nikako ne testiraju, jer na ovo način uzimaju ljudima DNA. Moram li reći da je njegov apel uklonjen s obrazloženjem: „Ovaj je videozapis uklonjen zbog kršenja Uvjeta pružanja usluge YouTube.“

Trump je protiv cenzure liječnika koji tvrde da postoji lijek za koronavirus: „Njihov je video uklonjen s Facebooka, Twittera i YouTubea, koji je prikazan milijun puta,“ rekao je 30. srpnja 2020. u 20:43 h na konferenciji za novinare. „Iz nekog razloga, odlučili su ih ukloniti.“

Naime grupa liječnika je organizirala Summit White Coat. Poručili su kako je hidroksiklorokin (HCQ), u kombinaciji s cinkom i azitromicinom (Sumamed), ‘izuzetno uspješan’ u borbi s koronavirusom. „Mnogi doktori misle da je to izuzetno dobro,“ dodao je Trump.

Tijekom konferencije za novinare, dr. Stella Immanuel, koja ima valjanu liječničku dozvolu, ukazala je da joj je hidroksiklorokin pomogao u liječenju njenih pacijenata. „Ovdje sam jer sam osobno liječila preko 350 pacijenata s COVID-om… Davala sam im hidroksiklorokin, cink, Zithromax i oni su ozdravili,“ kazala je. Web stranica liječnice uklonjena je nedugo nakon konferencije.

Američki liječnici su održali još jednu konferenciju na kojoj su govorili o cenzuri. „Vratili smo se upravo onoj poruci koju smo rekli jučer, a to je da se Amerikanci imaju razloga nadati kada je u pitanju COVID-19,“ izjavila je Jenny Beth Martin koja je suosnivačica Tea Party Patriotsa. „Postoje mogućnosti liječenja. Sada znamo mnogo više o ovom virusu nego kada smo ga prvi put uočili. Dostupne su opcije koje će ga spriječiti, a dostupne su i opcije u ranoj fazi virusa.”

I saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto održala je ispred Hrvatskog sabora konferenciju za novinare 2. 9. na koju je pozvala znanstvenike čiji je stav cenzuriran: dr. Lidiju Gajski, dr. Srećka Sladoljeva (HAZUD) i prof. dr. sc. Valerija Vrčeka.

Valerije Vrček je ukazao na ‘svetost’ COVID-a o kome nema ni viceva ni humora. Ima. Na sreću.

S tim u vezi i test za koronu.

Mare Prpić (FB): „Moje društvo i ja testiramo se tako od početka korona ludila. Rizična smo skupina, a korona nas još nije zaskočila.  Dakle, ovaj test je validan. Za razliku od onoga kojega koriste stožeraši.“

Prof. Vrček je upozorio na sveopću sterilizaciju okoliša što je vrlo opasno. A to bi trebalo biti Capakovo područje.

Zapaženu propovijed u Međugorju je 2. rujna 20. održao fra Goran Azinović. Naglasio je da Majka Marija 40 godina apelira na obraćenje. A prije smo se naučili dezinficirati i nositi maske, nego Nju poslušati. Rekao je da je Crkva pogriješila što je zatvorila ‘lječilišta’ – crkve u momentu kad nam je bila jako potrebna.

I dok nas tako pokušavaju smjestiti u nekakve kalupe, podsjećam se da su Englezi prvi osmislili koncetracijske logore. To je izvorno termin iz Burskog rata kada su Englezi burske (afrikanerske) civile prisilno odvajali od obitelji i mjesta stanovanja i ‘koncentrirali’ u logore.

Slične ratove vodimo i sada.

Tako je svećenik doc. dr. sc. Josip Mužić napisao opširno djelo Rat protiv čovjeka, u kojemu opisuje nastojanja oligarha da unište ljudskost, jer ‘nas ima previše’. Posebno su strašna eksperimentiranja na nerođenima u Kini.

U doktoratu pod naslovom Teološko – bioetičko vrjednovanje transhumanističke antropologije svećenik Odilon – Gbénoukpo Singbo, rodom iz Benina, sada studentski kapelan na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu, pisao je o modernizmu koji je protiv čovjeka. Mentor mu je bio prof. dr. sc. Tonči Matulić s Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Zagrebu koji se dugi niz godina bavi ovom problematikom. Odilonov doktorat dostupan je na Internetu.

Nedavno je knjigu Smrt transhumanizmu, sloboda narodu, objavio Krešimir Mišak, voditelj HRT-ove emisije Na rubu znanosti. On kaže da transhumanisti sve svoje ideje javno objavljuju. U novinama i internetu. U predgovoru navodi: „Digitalizacija svijeta nezadrživo vodi prema učitavanju ljudi u cloud, kojega već najavljuju najistaknutiji transhumanisti, i to unutar nekoliko desetljeća od sada. Danas je još moguć suživot, primjerice, nekoga tko koristi sve tehnološke prednosti pametnih telefona i nekoga tko ih drži na najmanjoj mogućoj razini, ali u trenutku kad se većini nametne neki novi standard (recimo, ugradnja čipa bez kojega neće biti moguće ući niti u tvrtku u kojoj rade ili u vlastiti dom, ili će biti nemoguće plaćati u dućanu bez čipa, ili kupiti bilo kakav frižider ili čak automobil, osim pametnog, vođenog kroz promet kompleksnim umjetnim inteligencijama, ili standard postane sveopća ovisnost o informacijama s Googlea na kojeg će se spajati bežičnim putom kroz čip u mozgu…) bit će sve teže ostati analognim čovjekom. Zašto bi to uopće bilo mudro učiniti, tema je ove knjige. Tema o kojoj je riječ jest i medicinska i ekonomska i znanstvena i računalna i etička i filozofska i duhovna, ali prije svega riječ je o sreći i ispunjenosti čovjeka.“

Pažnju mi je pobudio video kojega je svemoćni Faktograf označio kao netočnu informaciju. Margarita Perić, ‘ministrica’ Faktografa, 25. lipnja 2020., drobi: „Na YouTube kanalu Fes TV 22. lipnja objavljen je video pod naslovom ‘SVE je bilo ISPLANIRANO od POČETKA! Agenda 21 POČINJE!’, koji je u kratko vrijeme od objave pregledan gotovo 200 000 puta. U videu se ne iznose dokazi za tvrdnje iz naslova da je pandemija bila isplanirana. Za takvo što, naime, nema nikakvih dokaza. O takozvanoj ‘Agendi 21′ Faktograf je pisao u više navrata i raskrinkavao različite teorije zavjere koje se vode pod tim imenom.’

 

 

Mene je u tom videu zaintrigirao Odbor za globalno praćenje spremnosti (GPMB). To je tzv. neovisno tijelo za praćenje i odgovornost koje osigurava spremnost za globalne zdravstvene krize. Ukratko, rad GPMB-a bit će zacrtati putokaz za sigurniji svijet. Stvoren kao odgovor na preporuke Radne skupine za globalne zdravstvene krize glavnog tajnika UN-a 2017. godine, Svjetsku zdravstvenu organizaciju i Skupinu Svjetske banke zajednički su sazvali GPMB i službeno pokrenuli u svibnju 2018. godine. Mora li se reći da je glavna faca Gates i Melinda i prikupljanje love čije skupljanje reklamira i Vlada RH – za COVID.

Glavešine GPMB:

Video traje oko 30 minuta. Još uvijek je na Internetu. Proslijedila sam ga prijatelju Ivanu, vukovarskom branitelju i zatočeniku srpskih koncentracijskih logora. Evo što mi je napisao:

„Bok Zoki! Hvala ti za ovu poveznicu!
I sam sam, po zdravoj logici, nešto slično zaključio.
Bez sumnje, ovaj polusintetski virus postoji i hara svijetom sijući smrt.
Grozomoran je to plan sila zla za manipuliranjem čovječanstva, kako bi se pomoću straha pred nepoznatim, ostvarili planovi bolesnih umova, kojima ništa nije sveto: uspostava ‘novog svjetskog poretka’ – bez Boga i bez brata čovjeka.
Brza i nezajažljiva zarada svjetskih kartela: farmacije, biotehnologije, eugenike itd.
To je Plenkovićevo: ‘novo normalno’ i ‘novi suverenizam’.
DOKIDANJE ČOVJEKA STVORENOG KAO BOŽJE SLIKE!
Sve je to već odavno prorečeno. SJETI SE SAMO ‘socijalizma s ljudskim likom’.
Samo treba s razumijevanjem čitati Sv. Pismo i prepoznavati znakove vremena.
NA KRAJU ĆE SAMO ‘stado malo’ dočekati Gospodina!!!
UTECIMO SA BEZGRJEŠNOME SRCU MARIJINU – Ona će nas dovesti k Isusu!!!
Božji vam blagoslov!“

 

Zorica Vuković/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)