Dragi prijatelji ! Na dobro vam došlo sveto porođenje Isusovo ! Čestit i blagoslovljen Božić želi vam uredništvo Hrvatskog neba!

Vrijeme:2 min, 12 sec

 

Dragi prijatelji!

Zajedno idemo u susret prvom Božiću Hrvatskog neba.

Krist Isus odlučio se spustiti i zatvoriti u smrtno ljudsko tijelo kako bi nas poveo u besmrtnost. Rodio se u posvemašnjem siromaštvu, izvan naselja, daleko od žiže zbivanja, pa ipak je vrlo brzo uzburkao duhove. Iako mali, tek novorođenče, siromašan, bez zemaljske moći i utjecaja odmah je započeo s mijenjanjem svijeta. Nakon njegovog rođenja svijet više nije isti.

Isus se mogao roditi u drugačijim uvjetima da je htio, no odlučio se solidarizirati sa svima koji su po ljudsku na marginama društva i života, s malenima. I naš portal krenuo je s margina, iz malenosti, u siromaštvu, bez moći i utjecaja, pokušavajući biti glas koji viče u pustinji za sve one koji jedva imaju pravo glasa. Tragajući za istinom uznemirili smo mnoge koji pred njom zatvaraju oči, „a milost i istina nasta po Isusu Kristu“. Da uznemirili smo mnoge, ali i dobili prijatelje koji nas pomažu  svojim prilozima  bez kojih nas ne bi ni bilo .Pomažu nas i svojim kolumnama  svojim osvrtima

Mi smo tu zahvaljujući Vama  ovo je Vaš portal .

I ostat će takav .Svaka stranka je dobila mjesto da se predstavi  ali o svakoj stranci  ćemo imati i stav  dobar ili loš ovisi od čelnika tih stranaka.Nedodirljivih nema  .Oni su dužni polagati račune nama ne mi njima ….

Bez istine nema pravde i mira.

„U početku bijaše Riječ i Riječ bijaše u Boga i Riječ bijaše Bog. Ona bijaše u početku u Boga. Sve postade po njoj i bez nje ne postade ništa. Svemu što postade u njoj bijaše život i život bijaše ljudima svjetlo; i svjetlo u tami svijetli i tama ga ne obuze.“ (Iv 1,1- 5)

Iako istina zna biti teška i neugodna pokušali smo i pokušavamo biti svjedoci svjetlosti koja rasvjetljuje tmine. U nadi da smo barem malo doprinijeli pozitivnim mijenama društva u kojem živimo, želimo svima vama dragi čitaoci i prijatelji portala Hrvatsko nebo da se u vašim srcima pravda i mir zagrle, neka vas obasja svijetlo istinsko koje prosvjetljuje svakog čovjeka.

Budite oni koji prepoznaju i primaju Isusa jer „onima koji ga primiše podade moć da postanu djeca Božja: onima koji vjeruju u njegovo ime, koji su rođeni ne od krvi, ni od volje tjelesne, ni od volje muževlje, nego – od Boga.“ (Iv 1, 12 – 13)

Sve zemaljsko će proći, jedino Bog ostaje. Ako nam je i teško čekanje na zemaljsku pravdu, ona Božja sa sigurnošću će se ostvariti. Ispunjeni tim pouzdanjem s mirom u srcu čekamo dolazak Mladog Kralja. On već stiže!

Na dobro vam došlo sveto porođenje Isusovo! Čestit i blagoslovljen Božić želi vam uredništvo Hrvatskog neba!

 

 Uredništvo / Hrvatsko nebo

3 thoughts on “Dragi prijatelji ! Na dobro vam došlo sveto porođenje Isusovo ! Čestit i blagoslovljen Božić želi vam uredništvo Hrvatskog neba!

  1. Sretan Božić svima na Hrvatskom nebu i pod hrvatskim nebom!! Bog bio s nama, da upoznamo Božju ljubav, obratimo se i živimo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)