“Floskule ‘vječne oporbe’ i pseudoljevice će ostati samo floskule koje nitko ne doživljava”

0

 

 

 

HNS REAGIRAO NA ZAHTJEV SDP-A DA SE VRH RH ISPRIČA JER GRLIĆ RADMAN ZAGOVARA LEGITIMNO PREDSTAVLJANJE

U trenucima kada Bosna i Hercegovina treba napraviti iskorak u europsko društvo i vrijednosti zapadne civilizacije koje ne diskriminira bilo koga, u javnom prostoru nailazimo na isfurane floskule pseudoljevice čije komentare nitko ozbiljno ne doživljava ni u stranačkim prostorijama, a kamoli negdje drugo, priopćeno je iz Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine koje prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Da stvar bude intrigantnija, kako je navedeno u priopćenju, upravo je SDP-ov “laboratorij” proizveo osobu koja je postala sinonim diskriminacije u Europi, osobu koja je diskreditirala institucije i koju više nitko ne doživljava ozbiljno.

-Shvaćamo političku pragmatičnost, ali vlastito diskreditiranje i “hrabrost” dociranja punopravnoj članici EU, Vladi RH koja je najveći vanjskotrgovinski partner BiH i najveći zagovaratelj EU puta, ne može biti predmet ovakve vrste komentara. Pogotovo ne od strane istih onih koji su Bosnu i Hercegovinu doveli u trenutnu situaciju da je duboko podijeljeno društvo u kojemu se narušavaju odnosi da bi egzistirale upravo ovakve politike, priopćeno je.

U HNS-u od istih pojedinaca očekuju da medijski prostor koji konstantno truju, krenu iskorištavati na konstruktivan način.

HNS je priopćenjem reagirao na bizarno priopćenje za javnost u kojem je Socijaldemokratska partija BiH zatražila od predsjednika i premijera Hrvatske da uputi ispriku građanima BiH zbog jučerašnjih izjava ministra vanjskih i europskih poslova Gordana Grlića Radmana.

“Povodom posljednjeg ispada i diplomatskog incidenta u režiji najviših dužnosnika Vlade susjedne Republike Hrvatske, SDP BiH poziva premijera i predsjednika ove države da upute ispriku građanima Bosne i Hercegovine. Posjet ministra vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordan Grlić Radmana obilovao je diplomatskim skandalima i postupcima nedostojnim državnika koji navodno promiču međudržavno razumijevanje i dobrosusjedske odnose”, naveli su iz SDP-a.

 

hms.ba/ https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara