ZORICA VUKOVIĆ: PLES ‘ISTJERAO’ VIRUS IZ BOLNICA

Vrijeme:8 min, 19 sec

 

Nakon što je krajem pandemijske 2020 – te godine počelo cijepljenje ‘spasonosnom’ tekućinom u Hrvatskoj, genijalac stožera je 15. siječnja 2021. na konferenciji za novinare izjavio:  „Javili smo Pfizeru da možemo izvući više od 5 doza iz bočica.“  Objasnio je kako je do toga došlo: „Mi smo imali deklariranih pet doza po bočici. Kolege su nam javljali da su mogli navući i šest, sedam. Tražili smo objašnjenje. Pfizer je rekao da je to moguće. Kako je do toga došlo, pitajte Pfizer.“ I ostade živ. Još je dodao: „Neki su imali igle za navlačenje od 2 mm3, a neki od 1 mm3. Neke zemlje nisu mogle nabaviti manje šprice, mi imamo te i možemo od početka navlačiti više. Mi smo Pfizer pitali hoće li rezultati biti isti ako se uzima šest doza. Odlučili su da će to i naplaćivati sada, umjesto pet doza naplatit će šest.“

Ovo nije vic već izjava ravnatelja HZJZ. Tko može imati povjerenja u takvog čovjeka?

Dok je u BiH Ustavni sud naveo da je nošenje maski protuustavno, dotle je Ustavni sud RH dao pravo Stožeru, iako po članku 17. Ustava RH, za protuustavnost trebaju odgovarati i ‘Pantovčak’ i ‘Banski dvori’. Ali ne dozvoli stamena koalicija raspravu o covidu u Saboru. Umjesto toga zaposliše neke redare koji maltretiraju ljude po ulicama, tržnicama, javnom prijevozu… „Stavite maske!“ Uostalom, na kutiji za maske stoji UPOZORENJE: „Ovaj proizvod je maska za ušnu petlju. Proizvod nije respirator i ne omogućava nikakvu zaštitu protiv kovida19 (korona virusa) ili drugih virusa ili drugih zagađivača.“

Zašto proljetos nisu bile potrebne maske, a sad jesu? Tada ih nije bilo dovoljno, a cijene su im porasle od ožujka 2020. sa 20-80 lipa po maski na 6,5 kn. Negdje i više. Sad su oko 4 kn. One najjeftinije.

Opširnu analizu o obveznom nošenja maske dao je dr. Jim Meehan, američki liječnik – kirurg. Recenzirao je tisuće medicinskih istraživanja, a karijeru je posvetio zaštiti pacijenata od prijevara, korupcije i pseudo znanosti.

Analizu s engleskog jezika preveo je portal Dokumentarac, a ukratko se može sažeti:
⦁ Znanstveni dokazi pretežno zaključuju da su medicinske maske neučinkovite u sprječavanju prijenosa respiratornih virusa, uključujući SARS-CoV-2. Oni koji se zalažu za maske oslanjaju se na medicinske dokaze niske razine (promatračka retrospektivna ispitivanja i mehaničke teorije), od kojih nijedna nije ovlaštena suprotstaviti se dokazima, argumentima i rizicima od obaveze nošenja maski.

Većina populacije je u vrlo niskom ili nikakvom riziku od teškog oboljenja ili smrti od bolesti COVID-19. Djeca su u izvanredno niskom riziku od smrti od COVIDA-19. Sudeći prema podatcima koje je objavio CDC, 99,99815% djece, koja su zaražena COVIDOM-19, preživi.

⦁ Prijenos SARS-CoV-2 među djecom u školama i vrtićima vrlo je rijedak.

⦁ Dobro je dokumentirano da pravilno nošenje maski ozljeđuje one koji ih nose. Maske koje se nose nepropisno, ponovno se upotrebljavaju ili su prljave, opasne su. Bilo koja razumna analiza rizika o dobrobiti medicinskih maski zaključuje da rizici većinom nadmašuju koristi.

⦁ Djeci je ugroženo zdravlje zbog obveze nošenja maski.

Koliko je ugroženo zdravlje, pokazali su zaposlenici tzv. Kovid-bolnice Dubrava u Zagrebu, organizacijom tuluma, bez maski i distance.

Ovaj slučaj potakao je mnoge komentare na FB:

„Od prvog dana ove pLandemije je i više nego jasno i vidljivo da su bolnice poluprazne, domovi zdravlja ne primaju pacijente, sve se svodi na mail i telefon. Pretrage ne možete napraviti jedino ako ste hitni slučaj. Jednostavno nas prisiljavaju na privatne klinike. Plati. Tko može. činjenica i istina je da je javno zdravstvo u rasulu, a pLandemija je dodatno potaknula totalni kaos i NERAD. Ova snimka nije jedini slučaj. U školstvu je također totalno rasulo.“
„Pa znaju da su epidemiološke mjere samo predstava za naivce. Političko kazalište.
Očito djelatnici i nemaju puno posla.“
„Bitno je snimiti ih kako cmizdre i traže veće plaće koje dobivaju od novca onih koji dobivaju otkaze radi toga što medicinari pristaju sudjelovati u cov-predstavi.“
„Nevjerojatno, ljudska bića se vesele i pjevaju !? Pa to je nedopustivo nakon toliko tretmana ispiranja mozga i utjerivanja straha – neka od službi je očito zakazala… Sad će vazalčić Beroš sa pendrekom to istražiti…“

No, nije to jedini slučaj ‘opuštanja’ u kriznim vremenima. U ‘teškim’ zdravstvenim opasnostima, medicinske sestre u dubrovačkoj bolnici uspjele su uvježbati i plesnu koreografiju, plešući na raznim dijelovima bolnice.

Pored maski propagiraju, ti ‘zaštitnici’ okoliša da se koriste dezinficijensi i antiseptici koji itekako mogu štetno djelovati. Među njima se ističu pozitivno nabijene kvarterne amonijeve soli (KAS) koje razaraju membrane i lipidne strukture mikroorganizama. Koriste se već desetljećima u zdravstvu za sterilizaciju. Sad se njima prskaju javne površine, busevi i tramvaji, škole, vrtići, bolnice, crkve, trgovine… Znanstvenici su istražili da osim virusa i bakterija, ovi spojevi mogu prouzročiti oštećenja na stanicama sisavaca.

Prof. organske kemije s Farmaceutskog fakulteta u Zagrebu, Valerije Vrček, u Glasu koncila piše:

„Terry Hrubec, profesorica na sveučilištu Virginia Tech, predvodi istraživanja koja pokazuju da KAS izazivaju razvojne i spolne probleme kod eksperimentalnih miševa. Kod mužjaka se znatno smanjuje broj i mobilnost spermija pa prof. Hrubec upozorava: ‘Ako te kemikalije uzrokuju poremećaje kod miševa, velika je vjerojatnost da neželjeni učinci postoje i kod čovjeka.’ Drugi su znanstvenici pokazali da se KAS ponašaju kao hormonski otrovi, a Gino Cortopassi, toksikolog s kalifornijskoga sveučilišta u Davisu, istražuje vrlo snažne učinke kvarternih amonijevih soli na djelovanje mitohondrija (Environ. Health Perspect. 2017, 125, 087015) u ljudskim stanicama.

Sva ta istraživanja podsjećaju da antiseptici i dezinficijensi koji sadrže KAS nisu prošli potrebne kontrole prije pojave na tržištu. Iako se nakon primjene, npr. pri ulasku u trgovinu, samo 10 % apsorbira kroz kožu u krvotok, znanstvenici su izmjerili da se u gotovo 80 % ljudi kvarterne amonijeve soli redovito nalaze u krvi i urinu (medRxiv 2020). Libin Xu, biokemičar sa sveučilišta u Washingtonu, tumači rezultate: ‘Definitivno sam zabrinut. Javnost možda zna da KAS-dezinficijensi ubijaju bakterije i viruse, ali rijetko se govori da na sličan način stradavaju ljudske stanice. Mislim da je potrebno hitno pojasniti naše neznanje o djelovanju kvarternih amonijevih soli.’“

Zavod za javno zdravstvo u Kaliforniji u lipnju 2020.-te objavio je smjernice prema kojima se u školama ne smiju upotrebljavati antiseptici i dezinficijensi koji mogu izazvati astmu, a tu se ubrajaju i kvarterne amonijeve soli.

Velimir Ponoš, jedan od organizatora jesenskog Festivala slobode, 22.1. 2021. na FB objavio:

Zadnjih par dana

⦁ WHO proglasio dosadašnja PCR testiranja nepouzdanima.

⦁ Američka FDA odobrila Ivermectin.

⦁ Ustavni sud BiH ukinuo maske jer je obveza nošenja neustavna, a općina Sanski most donijela odluku o prestanku opasnosti od koronavirusa. U BiH sve radi i sve je otvoreno.

⦁ Švicarci idu na referendum.

⦁ Talijani i Poljaci otkantali stožer i otvorili kafiće.

⦁ Englezi najavili otkantavanje svog stožera i otvaranje.

⦁ Naglo nestalo cjepiva…

U mnogim zemljama, što ne objavljuju ‘ministarstva istine’, događaju se protesti protiv stožeraških mjera. U Beču je 16. siječanja održan prosvjed nezadovoljnika Vladom i njezinim korona mjerama. Mediji su izvještavali da se radi o nekoliko tisuća ultradesničara i neonacista.

Dan kasnije bio je prosvjed u Amsterdamu protiv njihovih stožeraša i restriktivnih mjera koje uvode. Policija je upotrijebila vodene topove i progonila i one koje navodno ova korona mafija štiti.

U teško stradalom području Banovine, ljude prisilno cijepe. Takvih svjedočanstava ima puno.

 

Arna Šebalj je 22. 1. 2021. objavila: „Prije desetak dana osobno sam pomogla intervencijom i pomoći svojih prijatelja i kolega opskrbiti starog gospodina Anića iz Siska kojeg premjestiše u dom za starije u Gospić jer se nije htio cijepiti!“

Mnogi izvještaji pristižu o posljedicama cijepljenja; od prolaznih grčeva lica, osipa po tijelu do smrtnih ishoda. A ‘kovid teroristi’ prijete da se neće moći putovati bez ‘žutog kartona’. I to je nekima razlog da se cijepe.

Kako virus nije u cijelosti izoliran i pročišćen, postoji znanstvena teorija koja kaže kako je uzročnik bolesti neki kemijski agens ili fizikalni agens.

 

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3x_TxD7eEkIDSzg5LF2D6RpHmlqfy0ykM2tRS7IRh33kANEiJp5ePObpE&v=nNMtL4YYNtI&feature=youtu.be

 

U Francuskoj se razmišljalo i o zakonu kojim bi se cijepljenje učinilo obveznim piše Večernjak 12.1.2021.. Vijest govori da Danska razvija digitalnu COVID-19 putovnicu koju bi dobili oni koji su se cijepili protiv te bolesti, a Davor Božinović reče kako se ne vode razgovori o eventualnim restrikcijama prema onima koji se ne žele cijepiti i dodaje: „Vidjet ćemo kako će se to riješiti unutar EU. Tu imate dva pristupa, unutarnji i vanjski. Moguće je da se to dogodi na razini Europske unije pa i šire. Neke zrakoplovne kompanije najavile su da će to postaviti kao uvjet za prodaju karata.“ Mozak u birokratskim baruštinama Europske komisije.

Dr. Andrija Hebrang, 2012. godine

 

„Svako cijepljenje je zadiranje u imunološki sustav, o kojem mi ne znamo ništa! Velika je to svinjarija. Svako novo cjepivo, naime, zahtjeva mnogo godina testiranja, kako bi sa sigurnošću znali da nema štetnih nuspojava. No, budući da je u igri enormna zarada, farmaceutske industrije sve češće u uporabu guraju nedovoljno provjerena i potencijalno opasna cjepiva. Bolje da vam ni ne pričam što su Hrvatskoj sve u ratu nudili. Bili smo siromašni, pa su nam dječja cjepiva nudili upola cijene. Nismo to htjeli prihvatiti, no vlasti u susjednoj Bosni i Hercegovini su se, moguće je, uhvatile na tu udicu,“ kaže Herbrang, osvrćući se na zabranu Novartisova cjepiva protiv gripe, ali i na informaciju da je mnogo djece u Bosni i Hercegovini u prošlom desetljeću najvjerojatnije umrlo od posljedica nedovoljno ispitanog cjepiva protiv hepatitisa B.

„Toliko je danas cjepiva koja nisu dovoljno isprobana i kojima se ne znaju moguće posljedice, da je nužno biti vrlo oprezan. Zarade na cjepivima su enormne, zbog čega je potencijalna opasnost od neželjenih štetnih posljedica još i veća.“

I tako stožernici RH izvijestiše da neće biti dovoljno cjepiva do daljnjega. Što se zbilo? Što su opet zataškali?

Pa iako postoje dokazi da 80 % zaražene populacije ne razvija nikakve simptome, još uvijek smo u zoni sumraka i laži, a sv. Pavao poručuje: „Sve provjeravajte, dobro zadržite, svake se sjena zla klonite.” (1Sol 5,21-22).

 

Zorica Vuković/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)