Željko Maršić-Zenga: Milorad Pupovac – majstor medijske manipulacije.

Vrijeme:53 sec

 

 

Milorad Pupovac je jučer, 14. veljače 2019., u Hrvatskom saboru, pred cijelom Hrvatskom izveo igrokaz za mase, najniže, birtijaške razine. Tako je odigrao maestralnu ulogu u skretanju pozornosti s najbitnijih događaja koje nam serviraju Milorad i koalicijski mu partneri iz HDZ-a i HNS-a.

https://www.youtube.com/watch?v=WD89dE7uEKg

 

Koalicijski partner Milorada Pupovca, Lovro Kuščević, HDZ i HNS su masakrirali referendumske inicijative. U monstruoznom nasilju nad voljom nositelja suvereniteta – narodom, nisu prezali ni od uništavanja materijalnih dokaza. Iako je ustavna kategorija o narodu kao nositelju suvereniteta kristalno jasna, oni udruženim zločinačkim pothvatom planiraju ograničiti tu volju, voljom niže rangiranih nositelja suvereniteta – vladom i saborom, tj. ograničavajućim zakonima, što je apsolutno protuustavno.

To je stvarni povod birtijaškog igrokaza kojega je izveo Milorad.

Nažalost, Hrvoje Zekanović se upecao na udicu i vrijeme za tiskovnu konferenciju te medijski prostor koji je dobio, potrošio je na istu razinu prepucavanja, umjesto da jasno razotkrije Miloradovu prljavštinu i njegove ( i partnerske) monstruozne namjere.

https://www.facebook.com/hzekanovic/videos/775772662801233/

 

Željko Maršić-Zenga/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)