Milorad Pupovac je jučer, 14. veljače 2019., u Hrvatskom saboru, pred cijelom Hrvatskom izveo igrokaz za mase, najniže, birtijaške razine. Tako je odigrao maestralnu ulogu u skretanju pozornosti s najbitnijih događaja koje nam serviraju Milorad i koalicijski mu partneri iz HDZ-a i HNS-a.

 

Koalicijski partner Milorada Pupovca, Lovro Kuščević, HDZ i HNS su masakrirali referendumske inicijative. U monstruoznom nasilju nad voljom nositelja suvereniteta – narodom, nisu prezali ni od uništavanja materijalnih dokaza. Iako je ustavna kategorija o narodu kao nositelju suvereniteta kristalno jasna, oni udruženim zločinačkim pothvatom planiraju ograničiti tu volju, voljom niže rangiranih nositelja suvereniteta – vladom i saborom, tj. ograničavajućim zakonima, što je apsolutno protuustavno.

To je stvarni povod birtijaškog igrokaza kojega je izveo Milorad.

Nažalost, Hrvoje Zekanović se upecao na udicu i vrijeme za tiskovnu konferenciju te medijski prostor koji je dobio, potrošio je na istu razinu prepucavanja, umjesto da jasno razotkrije Miloradovu prljavštinu i njegove ( i partnerske) monstruozne namjere.

DOSTA je govora mržnje Milorada Pupovca !!!

DOSTA je govora mržnje Milorada Pupovca !!!Podijeli da vidi čitava Hrvatska!

Pubblicato da Hrvoje Zekanović su Giovedì 14 febbraio 2019

 

Željko Maršić-Zenga/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.