Pero Vincetić : Pitanje svih pitanja , zašto nam se sve ovo dešava?

Vrijeme:2 min, 20 sec

 

Ne, ne mogu više gledati a ni čitati po ovom jbnm fb svu ovu nakaradu. Sav ovaj izričaj vrlih Hrvata i domoljuba a o lijevištarcima ne treba ni govoriti.

Pitanje svih pitanja, zašto nam se sve ovo dešava?

Kratak odgovor i jedini ispravan bi glasio: zbog nas!

Svi vi virtualni bojovnici trebate shvatiti da se pored ovog virtualnog svijeta i života tu negdje oko nas odvija i onaj stvarni svijet,onaj u kome gubimo državu,onaj u kome gubimo sve.

Zašto ovo i zašto ono?

Zašto pas liže svoje genitalije?

Zato što može!

E iz istog razloga i ovi crveni kmeri rade sve ovo što rade, zato što mogu, a tko im je sve to dopustio?

Mi, svi mi koji smo toliko razjedinjeni da nam pored nas samih nikakav neprijatelj nije ni potreban.Znamo reći kako pojedinim političarima odgovara svaka vlast,pa onda uz to i opis kako je zbog toga ovakav ili onakav.

Koliko je takvih među nama ?

Koliko je onih kojima sve odgovara samo da ne izgube stečena prava.

Prije nego me izdala bilo koja vlada i bilo koja politika , izdali ste nas vi, vi kojima odgovara sve i svatko samo da je vama dobro. Pojavljuju se tu neki likovi koji osudjuju ovo i ono,pominju stranke i katoličku crkvu, bit će da je nakon 15 godina dobre mirovine stekao i obrazovanje,crveno obrazovanje.

“Legne” mirovina a sa njom i jedan ispit iz morala (etike) recimo. Pogledajte nam visoke časnike (čast iznimkama,kojih je malo) što čine,čime se bave?

Djeca nam napuštaju zemlju , za kratko vrijeme ostat će nas “šaka jada” kao što jednom reče jedan od crvenih mislilaca. Da, za sve ovo što nam se dešava krivi smo mi i samo mi, branitelji!

Kada bi se složili na državnoj razini i kada bi nastupili kao jedno tijelo u ovoj lijepoj našoj problema ne bi bilo, vjerovali ili ne.

Problema ne bi bilo.

Ne bi bilo naljepnica pa samim tim ni potrebe da se neko ispričava za pojave koje ne postoje. Ne bi se snimali filmovi koji od nas prave monstrume.Ne bi nam krali tolike milijune i izvlačili se. Ne bi tamo neka baba optuživala Hrvatsku za agresiju na susjednu državu. Ne bi nam predsjednici države bili izdajnici i krvopije. Ne bi bili građani trećeg reda kao što smo sada, a jesmo, činjenica je da jesmo.

Tko nam je kriv?

Mi, mi smo krivi, jer nemamo stav,jer nismo jedinstveni i sve loše što nam se dešava skuhali smo sami. Nikakvi yugonostalgičari,crveni ovi ili oni!

Nitko do mi sami.

Čovjek ne može napredovati dok ne uvidi grešku,dok ne uvidi na čemu griješi. Vrijeme je , priznajte sebi da griješite, vrijeme je da se približe braća kao nekada i da budu jedno, priznajte, evo ja jesam!

 

Pero Vincetić /Hrvatsko nebo 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)