Dalić priključio još jednu legendu stručnom stožeru Vatrenih: “Perišić će nam nedostajati”

Vrijeme:1 min, 24 sec

 

Zlatko Dalić odlučio je osnažiti stručni stožer hrvatske nogometne reprezentacije još jednim imenom.

Izbornik Zlatko Dalić objavio je popis 23 igrača za mini-ciklus kvalifikacija protiv Turske Walesa za odlazak na Euro 2024.

Na popisu se ponovno nalaze Marko Livaja i Josip Brekalo, a nema dokapetana Ivana Perišića koji je pretrpio tešku ozljedu koljena i čeka ga višemjesečni oporavak:

“Ivan će nam izuzetno nedostajati i kao igrač i kao jedan od lidera ove generacije, no to ne mijenja našu ambiciju da kroz ove dvije utakmice napravimo još dva velika koraka prema našem cilju, a to je plasman na EURO 2024.

Odradili smo odličan posao u rujnu, ali sada nas čekaju dva najteža suparnika u skupini te moramo ponoviti tu razinu koncentracije, želje i kvalitetnog pristupa koji smo imali protiv Latvije i Armenije”, poručio je izbornik Dalić za službenu stranicu HNS-a.

Legenda se priključuje stožeru

Budući da su Perišić i Oršić otpali zbog ozljeda, a Ivanušec je načet, izbornik je odlučio pozvati poznato ime:

“Imajući u vidu ozljede Perišića i Oršića, kao i činjenicu da je Ivanušec također načet, proširili smo opcije na krilima pozivanjem Brekala, koji tako dobiva priliku pokazati da zaslužuje ponovno biti dio reprezentacije, za što ima potrebnu kvalitetu.

Više sam puta istaknuo da vrata reprezentacije nisu nikome zatvorena te da se svatko može igrama i reprezentativnim ponašanjem vratiti u ekipu”, naglasio je izbornik.

Za kraj dodajmo da će se još jedan legendarni Vatreni priključiti stručnom stožeru reprezentacije, a to je Danijel Subašić koji će pomagati Marijanu Mrmiću u radu s vratarima.

U Dalićevom stožeru su otprije Vedran Ćorluka, Mario Mandžukić i Ivica Olić, kao legendarni igrači hrvatske nogometne reprezentacije.

 

gol.hr / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)