Livaković iskreno o kaosu u Turskoj, ciljevima Vatrenih i povratku Modrića u Dinamo

Vrijeme:1 min, 49 sec

 

Dominik Livaković ovih je dana ponovo oduševio sjajnim obranama. Dok je njegov Fenerbahče slavio u turskoj ligi protiv Fatih Karagümrüka, u četvrtak sjajne reakcije protiv Olympiakosa i dva obranjena jedanaesterca nisu bila dovoljna za prolaz njegova kluba u polufinale Konferencijske lige.

U razgovoru za tportal.hr, vratar Vatrenih se osvrnuo na poraz u europskom natjecanju.

Pokazali smo veliku borbenost i odlučnost da ostvarimo pozitivan rezultat pred našim navijačima. Žao nam je jer bio bi to povijesni uspjeh za klub, navijače i igrače da smo ušli u polufinale europskog natjecanja. Dali smo sve od sebe, ali nažalost, u lutriji 11-eraca nije otišlo na našu stranu“, rekao je i prešao komentirati kaos navijača Trabzonspora na utakmici u Turskoj:

Niti jedan sportaš ne želi biti u centru takvih negativnih događaja. Incident je bio vrlo neugodno iskustvo za sve nas, ali nismo dopustili da to utječe na našu posvećenost da nastavimo raditi svoj posao te da se i dalje borimo za naslov prvaka.”

Livaković je otkrio da je reprezentativna stanka došla u pravo vrijeme, a osvrnuo se i na nadolazeći EURO:

Uvijek je lijepo vidjeti stare prijatelje u reprezentaciji i bilo nam je sjajno u Egiptu. Skupina je jaka, a mi smo spremni za sve izazove. Naši navijači, kojih će biti puno u Njemačkoj, biti će nam dodatna snaga. Sigurno da izbornik i stožer svakodnevno analiziraju protivnike i da će ih na najbolji način prezentirati. Najbitnija je prva utakmica, primarni cilj je proći skupinu. Vjerujem u nas, kao i u sjajnu podršku navijača.”

Naravno, nije moglo proći ni bez osvrta na nikad zanimljiviju utrku HNL-a u kojoj se za naslov bore vodeća Rijeka i Livakovićev bivši Dinamo.

Svaka utakmica je bitna i vjerujem da će Dinamo pokazati kako ima najveću kvalitetu i iskustvo, te da će na kraju osvojiti naslov uz podršku navijača koja je ove godine u domaćim i gostujućim utakmica stvarno fantastična”, rekao je i osvrnuo se na kampanju ‘imalo bi smisla’ kojom Modri žele vratiti Luku Modrića:

Pa tko ne bi volio vidjeti jednog od najboljeg igrača u povijesti nogometa u dinamovom dresu? Ali na kraju dana on će donijeti odluku i svi je moramo poštovati.”

 

hms.ba / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)