PODGORICA/Iskopali tunel od stana do depoa Višeg suda

Vrijeme:1 min, 15 sec

 

Nakon što su u ponedjeljak službenici crnogorskoga Višeg suda otkrili rupu u zidu depoa te institucije u kojemu se skladišti dokazni materijal, alarmirali su policiju, a podgorički su mediji počeli nagađati što je od dokaza nestalo. Premijer ove zemlje Dritan Abazović objavio je službene Vladine fotografije tunela koji je vodio do depoa Višeg suda u kojem se čuva dokazni materijal.

Abazović je danas, zajedno sa ministrima pravde i unutarnjih poslova Markom Kovačem i Filipom Adžićem, kao i čelnicima policije, posjetio stan iz kojeg je probijen tunel do Višeg suda.

 Vlada Crne Gore

Abazović je, nakon obilaska, kazao kako smatra da se tunel nije mogao prokopati bez pomagača iz tog suda, pišu Vijesti.me.

“Državom više nikada neće vladati mafija”, napisao je on na Facebooku, uz objavljene fotografije.

 Vlada Crne Gore

“Vijesti” su jutros objavile da je predmet protiv kavačkog kriminalnog klana jedan od ispreturanih u depou podgoričkog Višeg suda, nakon što je mafija pronašla način da uđe u prostorije te institucije.

Jedan od izvora tvrdi da je tunel kopan najduže mjesec i pol. Prema tim informacijama, stan u suterenu zgrade, naspram bočne strane objekta suda, vlasnici su izdali krajem srpnja. Akcija je najvjerojvatnije provedena u kolovozu, dok je na odmoru bila većina zaposlenih u državnoj upravi, pa i u Višem sudu.

Zakupci stana, kaže jedan od sugovornika lista, koristili su lažna dokumenta. Stanodavci su saslušani jučer poslije podne u podgoričkoj policiji. Vlasnica je rekla da ne poznaje osobe koje su stan uzele pod kiriju.

 

hms.ba / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)