Vaterpolisti poslije poraza od Crne Gore/”Tuga, trebat će vremena za dublju analizu, ali šokirani smo…”

Vrijeme:1 min, 19 sec

 

Pred kamere poslije poraza Hrvatske od Crne Gore na vaterpolskom SP-u stali su Ivica Tucak, Ivan Krapić i Jerko Marinić-Kragić.

Vaterpolisti Hrvatske poraženi su 13:12 poslije dramatične utakmice protiv Crne Gore za četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Japanu. Poraz nas je odveo u razigravanje od 9. do 12. mjesta, a izbornik Ivica Tucak to je komentirao:

“Veliki broj isključenja, ostali smo bez igrača u rotaciji. Ne znam napamet, ali otprilike pet golova smo primili na isteku protivničkog napada, to se ne smije dogoditi. Tako se poklopilo. Bili su bolji, valja čestitati, a nama tuga, što reći…”, započeo je za HRT.

“Ne možemo biti zadovoljni igrom, a još manje rezultatom. Previše smo primili, smatram, trebat će vremena za dublju analizu, ali šokirani smo”, dodao je Ivan Krapić.

Jerko Marinić-Kragić bio je među raspoloženijima danas s četiri gola.

“Čestitao bih Crnoj Gori, bili su bolji i čvršći, na trenutke je izgledalo kao da žele pobjedu više od nas, to je najgore. Ušli smo loše, veći dio utakmice smo ih lovili, uspjeli se vratiti na koncu, ali nismo ih uspjeli i slomiti”, rekao je.

Rezultati susreta osmine finala sa Svjetskog vaterpolo prvenstva u Fukuoki:

Hrvatska – CRNA GORA 12-13
SAD – Kanada 13-10
SRBIJA – Japan 16-10
FRANCUSKA-Australija 11-8

Parovi četvrtfinala:

Crna Gora – Grčka
Španjolska – Francuska
Italija – Srbija
Mađarska – SAD

______________________
* Mišljenja iznesena u sadržaju,tekstu,kolumni i komentarima osobna su mišljenja njihovih medija,autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala HB.hteam.org

hb.hteam.org
⬇️Što vi mislite o ovoj temi?⬇️

⬇️Sviđa ti se ovaj članak,pročitaj? Podijeli ga.⬇️

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)