UZVRAT PROTIV URARTUA / Zrinjski danas može ispisati povijest, igrače čekaju pakleni uvjeti

Vrijeme:1 min, 3 sec

 

Zrinjski večeras od 20 sati igra s armenskim Urartuom u prvom pretkolu Lige prvaka i brani 1:0 iz prve utakmice. Zrinjski u dosadašnjih sedam nastupa u Ligi prvaka nikad nije prošao prvo pretkolo.

U slučaju prolaska prvog pretkola, bosanskohercegovački prvak bi imao čak tri meč-lopte za plasman u grupnu fazu Konferencijske lige. Prvo bi igrao drugo pretkolo Lige prvaka protiv boljeg iz duela Slovana i luksemburškog Swifta i tu bi prolaskom osigurao najmanje play-off Europa lige te samim tim kasnije igrao najmanje grupnu fazu Konferencijske lige.

Ako ispadne, Zrinjski ide u treće pretkolo Europa lige i tu bi igrao protiv kluba koji je ispao iz kvalifikacija Lige prvaka. Prolaskom bi izborio play-off Europa lige i najmanje grupnu fazu Konferencijske lige. Ispadanjem bi otišao u play-off Konferencijske lige i tamo u dvomeču imao priliku ispisati povijest bosanskohercegovačkog nogometa i postati prvi klub iz te države u grupnoj fazi.

Nogometaše Zrinjskog i Urartua čekaju pakleni uvjeti u Mostaru. Izdano je crveno upozorenje zbog toplinskog vala, temperatura će ići i iznad 40 stupnjeva Celzijusa. U terminu utakmice očekuje se oko 32 stupnja Celzijusa. Zrinjski je ogroman favorit na kladionicama, koeficijent na prolazak mostarskog kluba je samo 1.03, a na prolazak gostiju oko 10.

 

hms.ba / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)