“HORDE ZLA”: Navijači Sarajeva pretukli grupu muškaraca u Širokom i razbili im automobil, uhićeni tijekom noći u prostorijama Red Armyja u Mostaru

Vrijeme:47 sec

 

Huligani iz navijačke grupe Horde zla, pristalica FK Sarajevo, sinoć su oko ponoći u Širokom Brijegu presreli i pretukli veću grupu nepoznatih muškaraca, a na koncu im palicama razbili automobil u kojem su se nalazili.

Kako javlja Hercegovina.info, nakon brze reakcije mostarske policije, grupa napadača je uhićena oko 2.30 i to u klubu navijača Red Army, najvatrenijih navijača FK Velež u blizini Fejićeve ulice.

Kod uhićenih je pronađena određena količina nedopustivih sredstava, a na mjestu događaju su im oduzete palice, noževi, čekići, suzavac.

Još uvijek se ne zna stupanj ozljeda kod žrtava ovog huliganskog napada koji se dogodio u ligaškoj pauzi kad se ne odigravaju utakmice Premijer lige.

Motiv napada je također još nepoznat, iako se špekulira da je ovo jedna od osveta za Vedrana Puljića, pokojnog navijača FK Sarajevo koji je nastradao u Širokom Brijegu tijekom navijačkih nereda 2009. godine kad je ubijen iz pištolja pored stadiona Pecara.

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo