Evo zašto djeca ne bi trebala primati cjepiva protiv COVID-a 19

Vrijeme:4 min, 8 sec

Vrijeme je da ukažemo na činjenice koje ukazuju da su ova cjepiva opasna i smrtonosna.

Upućujem otvoreno pismo političarima, medicinskim djelatnicima (liječnicima, medicinskim sestrama i osoblju) i kleru:

  1. Cjepiva nisu sigurna za djecu (ili bilo koga drugog)

Iz dana u dan postaje sve očitije da su cjepiva opasna i smrtonosna. No, mediji nastavljaju govoriti da su cjepiva sigurna. VAERS, sustav izvještavanja o štetnim učincima cjepiva u Sjedinjenim Američkim Državama, je objavio više od sedamnaest tisuća prijavljenih smrtnih slučajeva. U prošlosti su se cjepiva skidala s tržišta ako bi od njih umrlo dvadeset pet do pedeset ljudi.

Miokardija je još uvijek jedan ozbiljan i veliki zdravstveni problem. Dr. Peter McCullough je izjavio: „…miokarditis je svakako vrlo ozbiljan zdravstveni problem. To je zbog cjepiva. Šanse za miokarditis i hospitalizaciju s miokarditisom za jedno dijete koja će biti prisiljena na cijepljenje… veće su nego da bude hospitalizirano zbog COVID–a 19. Dakle, djecu je puno bolje ne cijepiti i preuzeti rizik od moguće respiratorne infekcije”.

Izvor

Učinci cjepiva nisu u potpunosti poznati. Dr. McCullough je izjavio da su cjepiva protiv COVID-a još uvijek u fazi „istraživanja“. Cjepiva nisu prošla normalna ispitivanja, dok bi se ispitivanja trebala nastaviti do 2023. godine. Tko zna kakvi bi mogli biti učinci na djecu? Neki strahuju da bi moglo doći do trajnog oštećenja njihovih reproduktivnih organa. Visoka koncentracija proteina pronađena je u testisima i jajnicima, prema istraživanju koje je objavila japanska zdravstvena agencija. Dr. Byram Bridle iz Guelpha, Ontarija je postavio pitanje „hoćemo li mlade ljude učiniti neplodnima?“.

Izvor

  1. Napose se djeca ne bi trebala cijepiti.

Rizik od smrti od COVID–a 19 manji je od 0,5 posto za sve osim za stariju populaciju koja boluje od više komorbiditeta. Djeca imaju puno bolju zaštitu, a to je prirodni imunitet. Gotovo da nema šanse da umru od COVID–a 19.

„Ovo je potencijalno vrlo ozbiljan problem, jer cijepljenje djeci ne pruža zaštitu, već moguću štetu. Mogli bismo na kraju ubiti tisuće naše djece s ovim sigurnosno neprovjerenim cjepivima. Nema provjerenih sigurnosnih podataka, bilo kratkoročnih ili dugoročnih, i roditelji moraju sada ustati i reći ne!” – kaže dr. Paul Elias Alexander.

Izvor

  1. Cjepiva nisu učinkovita. Njihova djelotvornost nije dugotrajna i očekuje se da će biti potrebno mnogo booster doza.

Ne sprječavaju infekciju cijepljenoga ili prijenos virusa na druge. Zapravo, mnogi ljudi obolijevaju i umiru, značajan broj njih u kratkom vremenu nakon što su cijepljeni. Pa ipak, proizvođači cjepiva nemaju financijsku odgovornost za oboljenja i smrti uzrokovane cjepivom protiv COVID-a.

  1. Djeca ne mogu dati formirani pristanak.

Cijepiti ih eksperimentalnim i nedovoljno ispitanim cjepivima bilo bi zlostavljanje djece, a nametanje cijepljenja djeci bi bilo kazneno djelo. Obavezno cijepljenje bi isto tako bili napad na prava roditelja. „To je vrlo opasna zloupotreba prava roditelja koji bi trebali moći odrediti da li će njihova djeca primiti cjepivo ili ne…“ – kaže vlč. Trevor Burfitt.

Izvor

„Prema Centru za kontrolu i prevencija bolesti, zdrava djeca do osamnaest godina ili mlađa imaju stopu oporavka od COVID-19 od 99,998% bez ikakvog liječenja“, rekao je [dr. Vladimir Zev Zelenko] Zelenko za organizaciju AFLDS. „Nema medicinske potrebe za bilo kakvim cijepljenjem djece. Pogotovo, eksperimentalnim i neodobrenim cjepivima mRNA koja su se pokazala kao ona koja imaju mnogo opasnih nuspojava”. Nastavio je dr. Zelenko govoreći da svaka vlada ili pojedinac koji prisiljava ili nalaže djeci da dobiju ovo eksperimentalno cjepivo izravno krši zabranu prisilnog eksperimentiranja na ljudima iz Ženevske konvencije.”

Izvor

U lipnju 2021. objavljeno je da je Medicinski fakultet otpustio dr. Francisa Christiana, kirurga i profesora, jer je izrazio zabrinutost zbog ispravnosti cijepljenja djece cjepivima protiv COVID– a. U lipnju je dr. Christian objavio izjavu koju je poduprlo više od dvjesto liječnika. U njoj je istaknuo da se zalaže za cjepivo, te da ne predstavlja nijednu instituciju, Saskatchewan Health Authority ili Sveučilište Saskatchewan. „Razgovaram s vama izravno kao liječnik, kirurg i kao čovjek”. Dr. Christian je primijetio da je načelo pristanka sveto i istaknuo da pacijent uvijek treba biti „potpuno svjestan rizika medicinske intervencije, prednosti intervencije i postoje li ikakve alternative mogućnosti“.

„Ovo bi se napose trebalo odnositi na novo cjepivo koje nikada prije nije testirano na ljudima… prije nego što se uvede obavezno cijepljenje djece, i djeca i roditelji moraju znati rizike m-RNA cjepiva“, napisao je. Dr. Christian izrazivši zabrinutost da nije naišao na „nijedno cijepljeno dijete ili roditelja koji je bio adekvatno informiran“ o utjecaju cjepiva protiv COVID– a na djecu.

Izvor

Snažno pozivam sve one kojima je ovo pismo upućeno da učinite sve što je u vašoj moći da zaustave ovo opasno cijepljenje djece.

Te isto tako poručujem roditeljima da ste odgovorni za tjelesnu, mentalnu i duhovnu dobrobit svoje djece. Zaštitite svoju djecu od opasnih cjepiva koja nisu potrebna, niti učinkovita, niti sigurna. Nemojte djelovati iz straha. Nemojte slijepo prihvaćati priču da su ta cjepiva sigurna i učinkovita. Pozivam vas da napravite vlastito istraživanje i saznate činjenice o učincima cjepiva protiv COVID – a 19.

Vlč. Louis Di Rocco

Umirovljeni svećenik

Westport, Ontario, Canada 23

https://www.quovadiscroatia.com/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)