Jamstva Bože Petrova …..

Vrijeme:1 min, 50 sec

 

Cirkusant iz Metkovića Božo Petrov   dajući izjavu za  za N1  po tko zna koji put  uveseljava narod .Od mahanja listićem i obećanja  ovjerenog kod javnog bilježnika  a kojega se držao od predizborne kampanje do objave rezultata izbora  2015 sada je prešao  na jamstva .

 

‘S TIME ĆE SE MORATI SLOŽITI’

Petrov: Za 4 dana otkrit ćemo Mostova jamstva za suradnju

“Mene zanima što bi se dogodilo da 12. 9. mi dođemo i uzmemo letke i tražimo da se napravi sve što na njima piše. Mislim da bi bilo korektno i fer da sve stranke izađu zaista samo s onim što je realno, i da naprave realni plan za 4 godine”, smatra Petrov

Petrov: Za 4 dana otkrit ćemo Mostova jamstva za suradnju

Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell

Čelnik Mosta, Božo Petrov ovaj vikend prisustvovao je na 36. Kulturno-turističkoj manifestaciji „Kaj su jeli naši stari“ u Vrbovcu, kako javlja N1.

“Ovo što smo imali prilike vidjeti je prekrasno i mislim da se tome trebamo okrenuti. Most je u tom smjeru i krenuo raditi, pogotovo u resoru poljoprivrede. Mislimo da su upravo OPG-ovi, mali i srednji poduzetnici temelj gospodarstva i da su najotporniji na tržištu”, poručuje Petrov.

Nadodao je da su potrebne racionalne mjere smanjivanja poreza na dobit, kako bi se pojačale investicije i otvaranje radnih mjesta. “Radi povećanja osobne potrošnje,treba povećati neoporezivi dio dohotka i time se povećava mogućnost da BDP raste.Mene zanima što bi se dogodilo da 12.9. mi dođemo i uzmemo letke i tražimo da se napravi sve što na njima piše. Mislim da bi bilo korektno i fer da sve stranke izađu zaista samo s onim što je realno, i da naprave realni plan za 4 godine”, rekao je Petrov.

Poručio je da će za četiri dana otkriti što su to Mostova jamstva za suradnju, s kojima će se političari morati složiti.

 

A na upit  Bože Petrova  “…što bi se dogodilo da 12.9. mi dođemo i uzmemo letke i tražimo da se napravi sve što na njima piše. …. ”   lako je dati odgovor.

Pala bi još jedna Vlada a Hrvati bi imali još jedne prijevremene izbore  baš poradi  Mostova  jamstva za suradnju .

Prilog :  Ukoliko je netko od pučanstva zaboravio

bilježnik

Daran Bašić/Hrvatsko nebo 

 

2 thoughts on “Jamstva Bože Petrova …..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)