Uzimaju lovu i bježe? Francis Ngannou izgurao Filipa Hrgovića iz kombinacija

Vrijeme:1 min, 48 sec

 

Borba Francisa Ngannoua i Tysona Furyja lansirala je Kamerunca u orbitu i sad ga želi svaki veći boksački promotor. Čini se kako Eddie Hearn planira borbu između njega i Anthonyja Joshue te da će Filip Hrgović izvisiti.

Bivši teškaški prvak Anthony Joshua bio je u kombinacijama za borbu s Filipom Hrgovićem, ali sad kad je pogledao borbu Francisa Ngannoua i Tysona Furyja, čini se kako je namirisao lovu.

Kad su njemu nedavno nudili sličan okršaj, rekao je kako nije zainteresiran za “sprdnju za lovu”, međutim on i promotor Eddie Hearn sad sve glasnije razmišljaju o tom meču.

Francis Ngannou zamalo je nokautirao Tysona Furyja u svom boksačkom profi debiju, rušio je prvaka WBC-a na tlo, ali na koncu tijesno izgubio na bodove, no toliko je oduševio svojim nastupom da ga WBC planira rangirati među deset najboljih teškaša svijeta.

Iako su se Anthony Joshua i Filip Hrgović trebali boriti sljedeći u eliminacijskom meču, čiji bi pobjednik išao na boljeg iz okršaja Tysona Furyja i Oleksandra Usika, čini se kako AJ planira ignorirati Hrgu, uzeti lovu i pobjeći s Ngannouom.

Eddie Hearn već razmišlja naglas – “Grmljavina u džungli 2” i gleda kako se vrte znakovi dolara.

“Sad razmišljam, Francis Ngannou protiv Anthonyja Joshue, možda borba u Africi – Grmljavina u džungli 2 i kao jedna od najvećih borbi u povijesti ovog sporta. Kunem vam se uz svo poštovanje prema Francisu, to je lagan posao za mog čovjeka. Rekao sam neki dan privatno – pao bi u tri runde, bit ću darežljiviji ovako javno, neka bude u šest”, rekao je Hearn pa nastavio vrtjeti film.

“Pobjednik bi dobio priliku boriti se za titule apsolutnog prvaka svijeta protiv pobjednika meča Tyson Fury – Oleksandar Usik”.

Jasno je zašto ovako glasno razmišlja. Ngannou dobiva ponudu za ponudom, a posljednja u nizu ona je Hearnovog konkurenta Franka Warrena, koji također želi Predatora.

“Ponudit ću mu vrhunsku borbu. Dat ću mu priliku protiv bilo koga iz Top 10 i uvjeren sam da će pobijediti barem petoricu. Pobijedio bi Manuela Charra, a i s Joe Joeyceom bi bila dobra borba. Ogroman posao bi bio i revanš s Tysonom, ali moguće da je njemu dosta”, istaknuo je.

 

gol.hr / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)