DRUGI PIŠU/Gradonačelnica Sarajeva poletjela za lajkovima, pa “ubila” pogrešnog čovjeka na Twitteru

Vrijeme:1 min, 22 sec

 

U svom posljednjem diletantno-populističkom istupu gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić se okomila na Vladu Republike Hrvatske i njene službenike.

Ogorčena komentarom na račun skupa u Sarajevu podrške Gazi na kojem je okupljene građane počastila lažnim suzama, Karić se, kako piše Avaz, dugačkim pismom okomila na izvjesnog Zvonimira Milasa, kojeg je oslovila kao „državnog sekretara Hrvatske“.

Gradonačelnica Karić koju su iz anonimnosti postavili na čelo Sarajeva nakon što su joj kolege prevarile gospodina Bogića Bogićevića, po običaju je promašila „ceo fudbal“, piše Avaz.

Naime, Zvonimir Milas kojem je Karić uputila pismo puno općih mjesta omalovažavajući i Hrvatsku državu, nije „državni sekretar Hrvatske“.

Spomenuti Milas, poznat po izrazito desničarskim stavovima tek je jedan od savjetnika (za međunarodne odnose) Hrvatske demokratske zajednice u Hrvatskoj.

“Državni sekretar“ kojem je odgovorila Benjamina Karić, (optužujući ga za „elementarno nepoznavanje prilika u Sarajevu, dok ona, kako vidimo, prilike u Hrvatskoj poznaje perfektno) zove se Zvonko Milas.

Ta, Zvonko ili Zvonimir, tko će primijetiti te sičušne razlike u imenima i promisliti šta pišeš i kome pišeš posebno kad obnašaš važnu i visoku poziciju u društvu s koje pišeš i govoriš ne samo u svoje, nego u ime stotina tisuća građana koje predstavljaš.

Teško je razmišljati o takvim sitnicima kada si navučen na lajkove kao Bare iz „Majki“ na žuto. Šta te briga, bitno je da ti na kraju kliču domaćice i polupismeni lumpeproletarijat koji još manje od tebe zna tko je Zvonko, a ko Zvonimir, i koji misli da je bit politike u ispraznom lupanju po tasturi i „nek im se vala nagovarila“ filozofiji, koja na njih u konačnici može jedino sručiti bijedu i propadanje, zaključuje Avaz.

 

hms.ba / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)