VELIKO SRCE VATRENO(FOTO)Legende hrvatskog nogometa odazvali se u jakom sastavu za pomoć maloj Karolini, Mandžo zvijezda među klincima

Vrijeme:1 min, 6 sec

 

Neka od najvećih imena moderne povijesti hrvatskog nogometa odazvali su se humanitarnoj akciji za pomoć malenoj Karolini.

Velikani hrvatske reprezentacije i djelatnici HNS-a nikad nisu bježali od humanitarnog rada pa tako nisu odbili ni poziv za pomoć djevojčici Karolini koja boluje od rijetke genetske bolesti koja joj je dijagnosticirana prošli mjesec.

Mario Manždukić, Ivica Olić, Vedran Ćorluka, Zvone Boban, Aljoša Asanović i Robert Prosinečki bili su dovoljni da se dvorana od gotovo 1000 mjesta u slovenskoj Litiji, mjestu nedaleko Ljubljane, ispuni do vrha.

Predsjednici HNS-a Marijan Kustić i UEFA-e Aleksandar Čeferin bili su dio ovog nogometno humanitarnog spektakla i zaigrali su zajedno u istoj momčadi.

Za “žute” su nastupili, Marijan Kustić, Aleksander Čeferin, Miran Pavlin, Milivoje Novaković, Mišo Brečko, Mario Mandžukić, Zvonimir Boban, Vedran Ćorluka i Robert Volk, “plavi” su bili predsjednik Slovenskog nogometnog saveza Radenko Mijatović, Aljoša Asanović, Senijad Ibričić, Branko Ilić, Andrej Vrhovec, Bojan Jokić, Aleksandar Radosavljević, Ivica Olić, Gregor Šmajd i voditelj ureda za prevenciju, sigurnost i integritet HNS-a Jurica Jurjević, Robert Prosinečki ih je vodio s klupe.

 

gol.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)