Gotovinin odvjetnik kirurški precizno raskrinkao Reufa, ovo je čisti užitak za vidjeti

Vrijeme:1 min, 20 sec

 

“Da vidim jesam li dobro razumio Reufovu logiku. Izbor Željka Komšića bošnjačkim glasovima ne diskriminira Hrvate jer članovi Predsjedništva predstavljaju građane, a ne narode. Ali zaobilaženje Lende diskriminira Bošnjaka jer Fed. potpredsjednici zastupaju narode a ne gradjane?

Suza suzu goni. Tako bi se moglo opisati mentalno stanje Reufa Bajrovića otkako je visoki predstavnik Christian Schmidt jučer oko 18 sati donio odluku o deblokadi federalne vlade.

Bajroviću je sada odjednom važno legitimno predstavljanje, konstitutivnost naroda, biračka volja pojedinog konstitutitvnog naroda kao i nacionalna pripadnost, piše Bild.ba.

Sada se Schmidtu zamjera jer, eto, kroz Refika Lendu biračka volja Bošnjaka nije zastupljenja. Zanimljivo, u slučaju Željka Komšića i Borjane Krišto na prošlim izborima, gdje je matematički dokazano kako je Krišto osvojila više od 200 puta više hrvatskih glasova od Komšića – Reuf to nije doživio.

Slično je primijetio i ugledni odvjetnik Luka Mišetić, koji je hrvatskoj javnosti postao poznat kada je branio generala Antu Gotovinu, Mišetić je jednom rečenicom doslovno kirurški precizno raskrinkao Reufa Bajrovića.

“Da vidim jesam li dobro razumio Reufovu logiku. Izbor Željka Komšića bošnjačkim glasovima ne diskriminira Hrvate jer članovi Predsjedništva predstavljaju građane, a ne narode. Ali zaobilaženje Lende diskriminira Bošnjaka jer Fed. potpredsjednici zastupaju narode a ne gradjane?”, napisao je Mišetić dodavši emoji zamišljenje face s rukom na bradi.

 

Vrisak.info/  https://www.vrisak.info//Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)