KONAKOVIĆ RAZOTKRIO LICEMJERE: Komšić poštovao dan RS, Bakiru 9. siječanj nije bio uvredljiv

Vrijeme:1 min, 2 sec

 

Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde, objavio je večeras na Facebooku nekoliko arhivskih tekstova kako bi prikazao kako su pojedini politički akteri mijenjali stavove o 9. siječnju, Danu Republike Srpske, koji je danas u Lukavici obilježen paradom.

– Sve važne teme su koristili samo za skupljanje jeftinih političkih poena. Od izbora do izbora, po potrebi. Računaju da naš narod kratko pamti. Neprijatelj svih njihovih laži i svjedok licemjerja zove se google. Mi svoj stav o važnim temama nikad nismo mijenjali, nismo skupljali jeftine poene niti njime trgovali. Nikad ni nećemo. Kako su o 9. siječnju govorili Komšić i Izetbegović, kako je Podžić normalnim smatrao odlazak na proslavu, a kako Cikotić zbog obveza nije stigao, pogledajte na slikama ispod, napisao je Konaković, kako prenosi Avaz.

Interesantno je i kako je Huremović, inače danas savjetnik za medije predsjednika SDA, kritizirao takve stavove svog šefa. Interesantna je i priča o preustroju BiH pod patronatom Bisere Turković i njenog “Centra za sigurnosne studije” , priča o tri republike i tri glavna grada. Ti ljudi su danas lideri svih procesa, sotaniziraju i izdajnicima nazivaju sve koji im se nađu na putu.

Ne pamti naš narod kratko, a i medijski arhivi su dostupni – napisao je Konaković na Facebooku.

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)