Jakirović nakon spektakularne pobjede Dinama: ‘Dečki su pokazali da su vrijedni samog vrha’

Vrijeme:1 min, 31 sec

 

 

Slijedi nam Osijek i znamo da neće biti lako“, dodao je Jakirović. Prošli smo svašta kroz ovu sezonu, ali dečki su još jednom pokazali veliku kvalitetu koju imaju, kazao je Sergej Jakirović, trener nogometaša Dinama koji su slavili kod Rijeke 2-1 i pobjegli time velikom suparniku na četiri boda prednosti.

„Prvo poluvrijeme definitivno nismo izgledali dobro, bilo smo potpuno razvučeni. Presjekao nas je potom jedanaesterac na startu drugog dijela. Tada je momčad pokazala nevjerojatnu mentalnu snagu.

Nije bilo ugodno na samom kraju, znali smo da je Rijeka silno opasna iz prekida. Izdržali smo, uzeli smo ogromna tri boda i još smo jedan korak bliže cilju“, izjavio je poslije slavlja u derbiju trener nogometaša Dinama Sergej Jakirović.

„Teško je igrati na Rujevici, ali uspjeli smo. I to uz preokret. Sadašnja situacija mi izgleda nestvarno nakon svega što smo prošli. Puno puta se činilo kao da svi čekaju pad Dinama, da potone i ne bude više dominantan. Ali, dečki su pokazali da su vrijedni samog vrha. Slijedi nam Osijek i znamo da neće biti lako“, dodao je Jakirović.

Petković i Hoxha su se upisali u strijelce

Navijači Dinama slave Petkovića, strijelca za 1-1 nakon odličnog slobodnog udarca, ali i Arbera Hoxhu koji je u samoj završnici pogodio za pobjedu.

„Naravno da sam sretan zbog pogotka i pobjede. Prvo poluvrijeme nije bilo sjajno s naše strane, ali onda smo promijenili formaciju i sve je bolje izgledalo. Šokirao nas je jedanaesterac, ali smo nakon toga uspjeli pokazati karakter. Preokrenuli smo. Nadam se da će ovaj moj pogodak biti vrijedan titule prvaka.

Teški dani za Sergeja Jakirevića, iz Dinama mu poslali emotivnu poruku: ‘Uz tebe smo…’

Sigurno je ovo najveći trenutak moje karijere“, komentirao je Arber Hoxha, strijelac u 89. minuti za Dinamovo 2-1 slavlje na Rujevici.

 

bild.ba/Hrvatsko nebo