Kakva najava francuske legende: ‘Hrvatska je glavni favorit SP-a i željna osvete’

Vrijeme:1 min, 8 sec

 

Umirovljeni osvajač svjetskog naslova 1998. godine vidi vatrene kao prve favorite SP-a

Hrvatska se zajedno s Argentinom, Francuskom i Marokom nalazi među četiri najbolje svjetske reprezentacije u 2022. godini. Vatreni su nakon prolaska Japana srušili i Brazilce te još jednom idu na neku južnoameričku selekciju, iako im kladionice ne daju prevelike šanse, jedna francuska legenda smatra kako su prvi favoriti.
54-godišnji umirovljeni Frank Leboeuf za vrijeme Mundijala radi kao stručni komentator na američkom ESPN-u.

Iako su svi očekivali kako će istaknuti svoju Francusku kao glavnog favorita jer je aktualni branitelj naslova, nekadašnji član engleskog Chelseaja ima drugačije mišljenje.

– Svi znamo da polufinale protiv Maroka neće biti jednostavna utakmica. S druge strane, imate dvije fantastične momčadi s dva fantastična igrača, Luka Modrić i Messi koji žele osvojiti prvenstvo – rekao je osvajač europskog i svjetskog naslova u dresu galskih pijetlova pa nastavio:

– Mislim da Hrvatska želi osvetu protiv Francuske. Prošlu su utakmicu pokazali da su kompaktni, dovoljno snažni. Kada pobijedite favorita svjetskog prvenstva, onda morate biti glavni kandidat za naslov. Ne znam tko će pobijediti, ali uživam u SP-u jer je nepredvidljiv. Znate, meni je Hrvatska favorit – rekao je bivši stoper.

Inače, samo dvije reprezentacije su uspjele obraniti svjetsko zlato i bilo je to jako davno, Italija 1938. godine i Brazil 1962. godine.

Večernji.hr/https://www.vecernji.ba/Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)