Čilić objavio zajedničku fotografiju hrvatskih teniskih junaka

Vrijeme:59 sec

Hrvatski tenisači danas su ostvarili povijestan uspjeh za hrvatski sport. Dva teniska para igrat će u finalu Olimpijskih igara. Hrvatski tenisači danas su ostvarili povijestan uspjeh za hrvatski sport. Dva teniska para igrat će u finalu Olimpijskih igara.

Prvo su Marin Čilić i Ivan Dodig svladali Novozelanđane Daniella i Venusa, a nakon toga su ostali bodriti kolege Nikolu Mektiću i Matu Pavića u dvoboju protiv Amerikanaca Sandgrena i Krajiceka. Poslije njihove pobjede i velikog uspjeha, Čilić je objavio zajedničku fotografiju na Twitteru uz opis “Stvaramo povijest.”

Finale se igra sutra te je treći meč na rasporedu programa koji kreće u 8 sati.

“Mi smo tu da probamo pobijediti, oni su tu da pobijede nas. Ja očekujem težak meč, oni su odigrali nekoliko fenomenalnih mečeva, danas pogotovo i veselimo se tome.

No najvažnije je da svi skupa uživamo u predivnom danu za Hrvatsku”, izjavio je Pavić u najavi meča. U sličnom su tonu govorili Dodig i Čilić.

“Mi smo svi super prijatelji, veliki prijatelji, znamo se u reprezentaciji dugo godina. Kad izađemo na teren, dat ćemo maksimum”, rekao je Dodig, a Čilić dodao: “Ali, prije toga večeras jedno zajedničko pivo.”

 

Vrisak.info/ https://www.vrisak.info/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori