Samodopadna seljačina Aca Stanković se ponovo oglasio na FB: Za peticiju tvrdi da je “pisanje” njegovim šefovima..

Vrijeme:2 min, 25 sec

 

 

Bezobrazni i drski Stanković posprdno u svojoj novoj FB objavi tvrdi  “Tri generala, admiral, biskup, metar akademika i neki Vrkljan pisali su mojim šefovima…….”

 

 

“Tri generala, admiral, biskup, metar akademika i neki Vrkljan pisali su mojim šefovima da me smijene, ili mi barem daju otkaz na HTV-u. Razlozi su anacionalnost, protunacionalnost, uređivanje emisije s neskriveno ljevičarskih pozicija, nepristojnost, ali naravno, našlo se tu i zlu ne trebalo nešto Račana, Šumadije i Srbije. Živi Yutel, što bi se reklo ovih dana!”, napisao je Stanković na Facebooku.

 

Portal Hrvatsko nebo je 27. ožujka 2021. godine objavio PETICIJU Zahtjev za kadrovskim smjenama na HRT-u. Istu tu peticiju, razloge za peticiju ali i imena potpisnika peticije koja možete pročitati ovdje.

 

https://hrvatskonebo.org/2021/03/27/peticija-zahtjev-za-kadrovskim-smjenama-na-hrt-u/

 

Osim inicijatora peticije general bojnika u miru Ivan Tolja, general bojnika u miru Ivana Kapulara, admirala u miru Davora Domazeta Loše, prof. dr. sc. Andrije Hebranga, pričuvnog generala, prof. dr. sc. Slobodana Prosperova Novaka, akademika Josipa Pečarića u jednom momentu kada je Peticija poslana HRT-u potpisalo je još 539  ljudi (napr. 16 generala, 1 admiral, 4 pukovnika, 9 brigadira, 4 akademika, jedan dopisni član HAZU, 1 biskup, 17 svečilišnih profesora, 31 doktora znanosti, 12 književnika itd.). Zato je Peticiija stavljena i na Internet i do sada ima još više od 1,260 potpisnika.

Peticija nije samo “pisanje”  Stankovićevim šefovima kako to Aca želi prikazati pa smo i dužni pojasniti neukom Stankoviću što je u stvari peticija.

Predstavka ili peticija (lat. petitio) je zahtjev građana za određenu promjenu uz sakupljanje potpisa zainteresiranih osoba. Jedna je od temeljnih prava europskih građana. Često se rabi za utjecaj na vlast ili državne ustanove a u svrhu usvajanja ili promjene zakona.

U svakodnevnom žargonu, peticija je dokument kojeg su potpisale brojne osobe, i koji je adresiran na neku službenu državnu ustanovu. Peticija može biti i usmena ili se može provesti putem Interneta. Isti pojam u pravnoj terminologiji označava zahtjev sudu.

 

Peticiju su još objavili i portali Direktno, hkv, Kamenjar, Hrvatska danas, Hrsvijet, Brotnjo, Miportal i Maxportal

 

Podsjetimo, Stanković je prije nekoliko dana jednako bezobrazno komentirao  i navode Karoline Vidović Krišto

FACEBOOK Stanković seljačina sa dna kace odgovorio na prozivke Vidović Krišto: “Priviđam ti se u mokrim snovima”

 

Dakle, 1. nikada ništa ni posredno ni neposredno nisam radio za Nadana Vidoševića ili HGK. Neki drugi novinari s HRT-a jesu, ja nisam. 2. neistina je da na HRT-u imam plaću preko 20 tisuća kuna. Moja plaća je 13.628,27 kn i kao takva nije ni među prvih 20 na HRT-u. Istine radi, saborska zastupnica Vidović Krišto ima plaću 20.425 kuna pa se valjda zaj*****. Gledajući sebe u ogledalo vidjela je mene, ali k***!  To si ti Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim  snovima”, poručio je Stanković tada.

 

Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)