FACEBOOK Stanković seljačina sa dna kace odgovorio na prozivke Vidović Krišto: “Priviđam ti se u mokrim snovima”

Vrijeme:1 min, 19 sec

 

 

Voditelj emisije ‘Nedjeljom u 2’ Aleksandar Stanković na svom se privatnom Facebook profilu obrušio na saborsku zastupnicu Karolinu Vidović Krišto koja ga je, kako tvrdi, u posljednje vrijeme nekoliko puta napala da je “bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobivam plaću preko 20 tisuća kuna”. Stanković je te njezine navode demantirao u podužem statusu u kojem je otkrio koliku doista plaću ima na HRT-u.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

 

 

“U posljednja 2-3 mjeseca više puta me napala saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (zadnji put sa saborske govornice) da sam bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobivam plaću preko 20 tisuća kuna. Tezu o tome da sam  radio za Nadana Vidoševića plasirao je prije par godina Tomislav Čadež iz Jutarnjeg .

Ta njegova teza je posebna  sorta zlonamjernog idiotizma jer sam ga upozorio i javno i privatno da je to neistina, ali je i dalje nastavio pisati o tome. Dakle, 1. nikada ništa ni posredno ni neposredno nisam radio za Nadana Vidoševića, ili HGK. Neki drugi novinari s HRT-a jesu, ja nisam. 2. neistina je da na HRT-u imam plaću preko 20 tisuća kuna. Moja plaća je 13.628,27 kn. i kao takva nije ni među prvih 20 na HRT-u. Istine radi, saborska zastupnica Vidović Krišto ima plaću 20.425 kuna pa se valjda zaj*****. Gledajući sebe u ogledalo vidjela je mene, ali k***!  To si ti Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim  snovima”, poručio je Stanković, prenosi Vecernji.hr.

 

VL/https://www.vecernji.hr/Hrvatsko nebo