KOMŠIĆEV SAVJETNIK O HRVATSKOJ PREDSJEDNICI: “Ova foka opet s.re, j.bo joj Islam mater”

Vrijeme:1 min, 9 sec

 

 

U normalnoj državi autor ovih statusa ne bi smio biti savjetnik “hrvatskom” članu Predsjedništva. Morao bi dobiti otkaz, piše Poskok.info.

 

Hrvati u BiH “nisu ugroženi” govorio je pokojni Ashdown. Samo plaćaju Nihada Hebibovića. Autora ovih FB statusa. On je savjetnik Komšiću. I njega plaćamo. I takva je država u kojoj smo “ravnopravni”. U kojoj je prevelik “katalog naših prava”. I u kojoj nam Inzko poručuje da nemamo razlog da se bunimo.

E pa imamo…

 

U normalnoj državi autor ovih statusa ne bi smio biti savjetnik “hrvatskom” članu Predsjedništva. Morao bi dobiti otkaz. Ovaj narativ nema nikakvih dodirnih točaka s europskim vrijednostima i demokracijom.

Hrvati nisu dužni poštovati državu koja nad njima provodi institucionalni teror. Ovaj status nije samo dokaz institucionalnog terora. Ovaj status zaposlenog u uredu “hrvatskog” člana predsjedništva bio je poziv na terorizam u Hrvatskoj. Poziv na uništenje RH turističke sezone strašenjem terorističkim napadima. I on nije jedini Komšićevac koji je u tome sudjelovao.

Sve je zapisano a RH tajne službe upoznate su sa svime.

Inače treba li čuditi da Komšićevi pobornici pozivaju na otvoreni fašizam, silovanja i nabijanja na kolac lidera u Hrvata ako mu ovakvi suradnici u uredu imaju javni rječnik?

Stoga je pismo hrvatske veleposlanice Marinčić koja se Komšiću obraća s “poštovani” još čudnije. Ona kao da uopće prati što se događa tu.

 

hms.ba/ http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)