Udruga Žene u Domovinskom ratu-Zadar: OPET USTAŠE ANTIFAŠISTI (U Hrvatskoj ima zvizda, ali više ima  pi…)

Vrijeme:5 min, 27 sec

 

 

OPET USTAŠE ANTIFAŠISTI

(U Hrvatskoj ima zvizda, ali više ima  pi…)

 

Na dan kada je Hrvatska trebala dostojanstveno obilježiti 27. godišnjicu, akcije pripadnika specijalnih postrojba Hrvatske policije kojom je oslobođena Policijska postaja u Pakracu, Hrvatska je dobila „Dokument dijaloga“.

Dokument je napisalo 18 mudraca, koji su godinu mudrovali, debatirali, razmišljali i dogovarali se, kako suočiti Hrvate s posljedicama vladavine nedemokratskih režima. Ovaj dokument još je jedan dokaz kako je Bog najpravednije podijelio pamet, jer svatko misli da je ima dovoljno.  

Dragi čitatelju, prije nego opišemo ovaj visokoumni dokument, moramo reći kako smo mi neškolovane ognjištarke, sa margine Hrvatske, kako imamo kockaste glave, sve redom smo vlajne, a sva naša imovina je 120 djece i 55 unučadi, 25 000 tisuća dana borbenog sektora i 6 000 tisuća dana neborbenog sektora u Hrvatskom obrambenom Domovinskom ratu.

Dakle suočimo se s prošlošću, partizani i narodnooslobodilačka vojska oslobodili su nas 1945. godine. I bome oslobodili nas od svega, od naših djedova, naše imovine, dostojanstva i svega što se moglo nazvati hrvatskim.

Potom su nas 50 godina držali u toj slobodi, bilo je baš zgodno živjeti tako slobodan, najprije su izvršili  genocid, etnocid, kulturocid i aristocid nad Hrvatima, čisto da shvatimo koliko je sloboda dragocjena.

Najbolje je u toj slobodi funkcionirala UDBA, jedna simpatična skupina osloboditelja, koja je poubijala samo 179 hrvatskih intelektualaca, dok su na primjer sve komunističke obavještajne službe u Europi ubile 52 intelektualca. A oslobađali su oni i one bez škole, pa onda one što su okolo bazali do Maribora, Blajburga i sličnim destinacijama, računica je, brat bratu oko 600 000 tisuća Hrvata. Turci su za vrijeme okupacije hrvatskih prostora u razdoblju od 415 godina ubili 92 katolička svećenika i redovnika, dok su osloboditelji u Jugoslaviji ubili 664 katolička svećenika, redovnika i redovnice. Onda su tu još slobodno slobodarile razne ptice kao na primjer ptica KOS, i oni su isto sve demokratski slobodno rješavali, ubiješ i zakopaš i stvar je gotova.

U zatvorima te slobode, pročamilo je na tisuće Hrvata, a najhumanije je bilo onima na Golom otoku, e oni su se nauživali slobode, mogli su do mile volje moliti Boga da ih uzme sebi i da ih spasi od slobode osloboditelja. I tako ta oslobodilačka vojska koja je u međuvremenu prerasla u JNA, a oni su bili najbolji sinovi naših naroda, njegovali su doktrinu ljubičice bijele, i čuvali su nas, ako nas ne daj Bože napadne neko sa zapada, neka sila mraka.

Onda je došla 1991. godina i osloboditelji, opet odlučili da nas moraju osloboditi. Pa su tako poubijali 20 tisuća Hrvata, oko 500 tisuća su prognali iz svojih domova, njih oko 600 tisuća su izranjavali, porušili i zapalili  sela, gradove, crkve, škole, kulturne spomenike, silovali, klali, ali bili su toliko humani da kad bi nas poubijali onda bi nas zatrpali u jame da nas zvijeri ne raznose, neka nam kosti lijepo počivaju u zemlji Hrvatskoj.

Na samo jedan grad, kojeg je branilo jedva 1800 antidržavnih elemenata, JNA je bacila šest milijuna granata, jer nisu mogli izaći na kraj sa tom Hrvatskom vojnicom. Sve je to bilo pod lijepom trorogom kapom sa zvijezdom petokrakom.

Kako Hrvati, dokazano, ne znaju uživati u slobodi, nisu htjeli opet pasti pod to oslobođenje, nego su se ujedinili i svi kao  jedan, uzdigli svoju desnicu, obuli čizme, viknuli Za Dom Spremni, i brzinom olujne munje oslobodili se osloboditelja.

I tu staje prošlost i počinje vraćanje u prošlost. Od tada su se na vlasti izmijenjali razni osloboditelji u raznim kombinacijama, dvice, trice, četvorke, petorke i šestorke i svi su redom željeli suočavanje s prošlosti. Ali problem je što oni nemaju hrvatske prošlosti, jer oni nisu uživali istu slobodu kao i mi, nego su oni jadni morali patiti jer su im djedovi bili u partizanima, očevi  u JNA, a majke su im morale stalno držati viklere na glavi da budu lijepe, jer su bile žene oficira, morali su  ići u škole i plaćati diplome, jer su keva i matori stalno tupili kako će oni jednog dana morati postati osloboditelji.

I da stvar bude sasvim jasna, najviše njih se moralo upisati u HDZ, morali su ići na mise, držati ruku na srcu dok svira ustaška himna, morali su primati velike plaće u ustaškim kunama, morali su govoriti ustaškim jezikom. A što je najgore morali su sjediti u ustaškom državnom Saboru i mlatiti mudima u skupim njemačkim fašističkim automobilima. A neki su čak morali iz JAZU preći u HAZU i evo sada donositi ovakve,  visoko umne dokumente, jer treba ovu glupu narodnu masu uvjeriti kako se vlada neće pokolebati i nikad neće odustati od svog osloboditeljskog duha. I bome evo ti dokumenta, a u tom pismu piše ne volimo se više, ali ni manje, jer zvizda ostaje, ona vas je oslobodila i tu nema priče.  

I tako sada HDZ i HNS zajedno u dvici, moraju napraviti novu UDBU i novu pticu  KOS, da uče pameti one koji ne poštuju slobodu. Takva je sudbina osloboditelja u Hrvatskoj, stalno moraju ustajati protiv ovog blekastog naroda koji ne razumi što je visoka politika, što je to inteligencija i što je to slobodna Hrvatska. Pa eto i sad USTAŠE Antifašisti.

A mi jadne, zaostale i politički glupe, mislile  da su Hrvatsku oslobodili hrvatski branitelji koji su vikali za dom spremni, da su se borili protiv zvizde, da su to napravili kako bi mi živjeli u okupaciji  samostalne, suverene i  nezavisne države  Hrvatske.    

Što se može, nije svatko pametan kao ovo vijeće mudraca, pa su eto nakon 27 godina od okupacije Hrvatske, od strane ognjištara, branitelja, šatoraša, Marka Perkovića, U ime obitelji, Hasanbegovića, Bujanca i ostalih ustaša, morali uzeti još jednu godinu više, da bi zaključili kako u U Hrvatskoj postoji puno zvizda, ali još više pi…!

Sve u Hrvatskoj stoji, kaže lijepa žena, koja inače lijepo govori, ali vrijeme ide i to brže nego što osloboditelji misle, pa eto brzo će doći ona nedjelja kada ćemo ponovno moći birati svoje osloboditelje, a mi glupe kakve jesmo, zajedno sa onom svojom drčinom i unucima morati ćemo glasovati za okupatore, ako ih bude, a ako ne, morati ćemo prekrižiti listić, ali točno po sredini, da križ ostane na mjestu gdje piše HDZ.

Sve smo ovo napisale, jer nam je rekao gospodin Milijan Vaso Brkić iz HDZ-a, i  to na televiziji, da će nam ako se i mi pridružimo ovim gore navedenim okupatorima sve troškove  platiti osloboditelj Ivo Josipović, jer da smo mi sigurno i dosad primale od njega plaću.

Eto osloboditelji će biti spokojni, kad Hrvati budu pokojni!

Članice Udruge

Žene u Domovinskom ratu-Zadar

03.ožujka 2018.g.

Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)