RAZBIJANJE ILUZIJA Mrze li samo Ninu i Baku?

Vrijeme:1 min, 13 sec

 

Što je zajedničko imaju Nino Raspudić i Blaž Slišković? Osim što su Mostarci, povezuje ih i hajka koja se na njih podigla iz različitih ali sličnih razloga. Progon ovoga puta ne vrši sarajevska politička i medijska elita, nego bošnjački puk.

Raspudić je gostujući u emisiji Pressing televizije N1 govorio o Bosni i Hercegovini, Hrvatima, Bošnjacima, Srbima, izbornom zakonu… o svemu onom o čemu se u javnosti svakako svakoga dana priča. Voditelj emisije Amir Zukić je u suštini bio korektan prema Raspudiću, ali ono što je uslijedilo nakon emisije prelazi granicu dobrog ukusa. Štoviše, riječ je o otvorenom pozivu na linč i Raspudića i, posredno, svih Hrvata u Bosni i Hercegovini. Tu harangu nije povela nikakva javna osoba, niti neka politička stranka ili medij. Ne! Harangu je pokrenuo običan bošnjački puk i to kroz komentare na Facebook objave vijesti o Raspudićevu gostovanju.

Imenom i prezimenom, profilnom fotografijom na kojoj im je cijela obitelj, mladi obiteljski ljudi prolijevaju žuč i pozivaju na linč i progon Raspudića i bh. Hrvata. Degutantno!

Samo dan ranije Blaž Slišković je proglašen  osobom nedostojnom statusa legende nogometnog kluba Velež.Razlog je banalan i bizaran: Slišković je rekao da više voli Zrinjski nego Velež te da samo budala može misliti da je Velež bošnjački klub.

…..Više na stranici Herceg-Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/06/01/razbijanje-iluzija-mrze-li-samo-ninu-i-baku/

 

Jurica Gudelj/Dnevnik.ba/http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/ Hrvatsko nebo

 

 

2 thoughts on “RAZBIJANJE ILUZIJA Mrze li samo Ninu i Baku?

  1. Zamislite samo da će se većina ove bagre,koja imenom i prezimenom,javno poziva na progon Hrvata,za koji dan početi slijevati na Hrvatsko more.
    Zar nebi bilo u Nacionalnom interesu,na graničnim prijelazima od istih zatražiti “objašnjenje” za njihove istupe.

  2. PA AKO VEC TRAZE RAT ZASTO IM GA I NE PRUZITI?
    Kad poginu prvi vidjet ce mo koliko ce im trajati ovo … lako je ubiti starce u Konjicu, navuci kapetana vojske na sacekusu, baciti eksploziv pod vozilo generala vojske BiH kad znaju kako njiovo pravosudje nece nista poduzeti …. od kraja rata iselili su preko 60.000 Hrvata od Satajeva, Tuzle, Kaknja, Zenice … nastavi niz od 25 gradova i vecih mjesta …. I? NISTA! Pocelo im se svidjati takvo stanje. Vrijeme je da se situacija okrene … zao mi je sto u Sirokom Brijegu, u teroristickom napadu na grad i ljude, nije ni jedan sarajevski terorista stradao, sto su svi izasli zivi od tamo … jer su svi do jednoga zasluzili smrt! dosta smo mi kopali grobove … vrijeme je da i oni osjete sta je tuga i bol nastala na nacionalizmu ….. BOSNA NIJE MUSLIMANSKA I NIKADA NECE BITI MUSLIMANSKA!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)