POZIVAJU NA LINČ S KIM MI TO ŽIVIMO? Bošnjački šovinisti poludjeli nakon gostovanja Nine Raspudića na N1

Vrijeme:1 min, 2 sec

 

 

 

Ako ne mislite poput nas, vi ste ustaše i fašisti. Ako ne gledate na BiH kao što mi gledamo, vi ste mrzitelji i rušitelji BiH. Ako vam je u redu kad vam se uskraćuju osnovna politička prava, vi ste “prijatelji Bosne”, ukoliko se usudite prozboriti riječ-dvije o tome i kazati kako tome ipak nije tako – vi ste fašisti. I to oni najgori. 

Ova priča svima je poznata. Svi koji su se usudili ikada i na bilo kojoj razini propitati bilo koju građansko-političku mantru lijevih i građanskih stranaka u BiH – doživjeli su prozivke.

Nova žrtva tih i takvih prozivatelja i “branitelja Bosne” je Nino Raspudić. Nino Raspudić gostovao je u emisiji Pressing na N1 televiziji.

Pressing je svakako napravio jedan svojevrsni iskorak s tim što je uopće ugostio Raspudića.

Kako god, ali ono što se u emisiji pričalo nije se svidjelo jednom broju Pressingovih gledatelja koji su svoje nezadovoljstvo istaknuli u Facebook komentarima na službenoj stranici N1 televizije u Sarajevu.

 

….Više na stranici Herceg-Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/06/02/pozivaju-na-linc-s-kim-mi-to-zivimo-bosnjacki-sovinisti-poludjeli-nakon-gostovanja-nine-raspudica-na-n1/

 

 

IVAN CRNJAC/Dnevnik.b/ http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)