Javni poziv Hrvatskoga neba “antifašistima “

Vrijeme:49 sec

 

   Uredništvo Hrvatskoga neba  poziva Stjepana Mesića , Zorana Milanovića ,Ranka Ostojića , Milorada Pupovca ,  Vesnu Pusić ,brata joj  Zorana Pusića i sve slične antifašiste i njihove  sljedbenike da nam dostave svoje “antifašističke ”  životopise   sa velikim zadovoljstvom ćemo ih objaviti 

   Uredništvo hrvatskog neba drži da će  sve one koji čitaju ovaj portal jako zanimati gdje su to  samoprozvani  “antifašisti”  vodili svoje bojeve  protiv nacista ustaša i fašista  .

 Svojim  “antifašističkim ” životopisima i ratnim “antifašističkim  ” putevima jasno ćete nam pokazati da ste  bili na ispravnom putu a branitelji HOS-a  ali i mnogi koji nisu bili u HOS-u a sudionici su Domovinskog rata na pogrješnom .

   Dakle  “poštovana gospodo”  dajte nam napokon uprite prstom u te naciste fašiste i ustaše s kojima ste vi vodili i vodite i u 2016 ljuti antifašistički boj  što vam je dalo za pravo  da držite lekcije svima od Sabora do dalekovidnica i portala 

   Imenujte napokon te ustaše naciste i fašiste  da i pučanstvo zna tko su oni …….

 

 Uredništvo portala Hrvatsko nebo 

2 thoughts on “Javni poziv Hrvatskoga neba “antifašistima “

  1. Prodavanje magle, ispuštanje crnila, dreka i urlanje, to je njihov način… konkretne činjenice su za njih sveta vodica. Stoga, odgovora neće biti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)