Uredništvo Hrvatskog neba : VI ŠFRAFCIGER MI PAJSER, PA DA VIDIMO DOKLE ĆEMO STIĆI

Vrijeme:7 min, 0 sec

 

 

„Uzmete šrafciger i skinete ploču“, poručila je na saborskom Odboru za Ustav Vesna Pusić (u narodu inače poznata kao „Gospođa 1%“ – s obzirom na rezultate izbora koje su ona i njezin HNS do sada postizali ), govoreći o uklanjanju spomen ploče poginulim bojovnicima HOS-a u Jasenovcu.

Uredništvo Hrvatskog neba uzvraća na poruku (Pusićki i njezinim istomišljenicima) na jedini primjeren i priličan način, onako kako zaslužuju:

GOSPODO, SAMO NAPRIJED, VI ŠRAFCIGER MI PAJSER, PA DA VIDIMO DOKLE ĆEMO STIĆI I KOLIKO ĆE NA KRAJU PETOKRAKA OSTATI NA SPOMENICIMA KOJIMA STE OD 1945. DO DANAS PREMREŽILI HRVATSKU UZDUŽ I POPRIJEKO!

Ovom narodu je dosta VAŠIH „ŠRAFCIGERA“ KOJIMA BURGIJATE OD 1989. GODINE DO DANAS. NEMA TE PODLOSTI KOJU NISTE UPOTRIJEBILI KAKO BI OBLATILI HRVATSKU, NITI TE LAŽI KOJU NISTE SMISLILI I ISKORISTILI KAKO BI KOMPROMITIRALI OVU NACIJU I NJEZINE SVETINJE.

PODLOST, POKVARENOST, DESTRUKCIJA – PRESLABE SU RIJEČI ZA SVE PRLJAVŠTINE KOJE STE NAPRAVILI U POSLJEDNJIH 27 GODINA. VAŠI „ŠRAFCIGERI“ I DANAS RUJU PO DUŠAMA ŽRTAVA I IZNOVA OTVARAJU RANE. VI PLJUJETE PO KOSTIMA NAŠIH BRANITELJA ZAHVALJUJUĆI KOJIMA DANAS U SLOBODNOJ HRVATSKOJ SA SVOJIM OBITELJIMA ŽIVITE LAGODNO I BEZBRIŽNO, ČAK ŠTO VIŠE KAO PRIVILEGIRANA KASTA! DJECA BRANITELJA OPET ODLAZE U SVIJET „TRBUHOM ZA KRUHOM“ – ZA VAŠU SU REZERVIRANA MJESTA U DRŽAVNIM INSTITUCIJAMA, NA FILOZOFSKOM I DRUGIM FAKULTETIMA, VAŠA DJECA NEĆE I NE MORAJU BITI „PEČALBARI“ A NAŠA NEMAJU DRUGOGA IZLAZA IAKO SU IM OČEVI STVORILI OVU DRŽAVU NA SVOJOJ ŽRTVI!

„Gospođo 1%“, sjećate li se kad ste prije 3 godine, kao ministrica (?!) REKLI NAŠIM ŽRTVAMA DOMOVINSKOG RATA (iz udruga udovica, roditelja i djece poginulih i silovanih žena) DA PITANJE SVOJIH PRAVA POSTAVE ONDA KAD BUDU SPREMNI PODRŽATI LGBT ZAJEDNICU?!

Staviti bilo koju žrtvu (a pogotovu ratnu) u istu ravan s razgolićenom i agresivnom ruljom koja skače po ulicama ističući transparent „ŽIVJELA PERVERZIJA“, SAMO JE PO SEBI PERVERZNO I BOLESNO I TO ZDRAV RAZUM PRIHVATITI NE MOŽE. Ali, to ste vi, „Gospođo 1%“ i od vas se ništa bolje nije ni moglo očekivati – s obzirom na sav otrov što ste ga do tada izbljuvali u medijima i za govornicom Sabora.

Objede na račun prvog hrvatskog predsjednika, za kojega ste sve do prije koji mjesec složno s istomišljenicima tvrdili kako je RATNI ZLOČINAC KOJI JE TREBAO ZAVRŠITI U HAAGU, optuživali ga za PODJELU BOSNE I HERCEGOVINE I AGRESIJU NA TU ZEMLJU, OPETOVANO KRŠENJE SABORSKE DEKLARACIJE O DOMOVINSKOM RATU – I TO JAVNO, U PARLAMENTU, BEZ IKAKVIH POSLJEDICA, NA DRZAK I BEZOBRAZAN NAČIN, SVE TO SKUPA NIJE NIŠTA DRUGO NEGO PLJUVANJE U LICE OVOM NARODU!

Mislite da smo zaboravili s kojom ste zluradošću nastojali PRED MEĐUNARODNIM SUDIŠTEM LAŽNO OPTUŽITI NAŠE GENERALE, OD TIHOMIRA BLAŠKIĆA, PREKO GOTOVINE, ČERMAKA, MARKAČA, a kako ste poput BIJESNIH PASA SKAKALI KAD JE POLICIJA PRIVELA UDBAŠKOG ZLOČINCA JOSIPA BOLJKOVCA?! Vaši slugani iz DORH-a lažno su optužili našeg generala ĐURU BRODARCA KOJEGA SE POPUT PSA STRPALO U ĆELIJU OD PAR ČETVORNIH METARA, GDJE JE UMRO, ZAR STE I TO ZABORAVILI?

Mi ne zaboravljamo! Pamtimo sve! SVE UVREDE, KLEVETE, OTROVNE LAŽI, LAŽNA SVJEDOČENJA U HAAGU (ONOG OPSKURNOG LJIGAVCA I NIKOGOVIĆA STJEPANA MESIĆA – KOJI JE I DANAS PERJANICA VAŠEG „ANTIFAŠIZMA“). Pamtimo sve što ste skupa s njim, Ivom Josipovićem, Zoranom Milanovićem, Opačićkom, Stazićem i drugim destruktivcima činili da u ovom narodu ubijete svaki osjećaj ponosa i dostojanstva.

Nismo svih ovih godina čuli da spominjete PLJAČKU INA-e U VRIJEME VAŠIH KOMUNISTIČKIH ZLOČINACA , kad su to činili Mišo Broz, Vanja Špiljak, Goran Štrok (sinovi vaših idola Tita, Mike, Izidora) i koja je na djelu bila već 1982. godine.

ZATO SU VAŠI ZLOČINCI I UBILI STJEPANA ĐUREKOVIĆA I NJEGOVOG SINA DAMIRA, da se to zataška! I zato ste nastojali skupa s Milanovićem, Bajićem i društvom SPRIJEČITI IZRUČENJE UDBINIH UBOJICA NJEMAČKOJ, PA I PO CIJENU IZOLACIJE HRVATSKE U EUROPSKOJ UNIJI!

Ono što su Špiljkovi, Brozovi i Štrokovi započeli, nastavili su vaš TOMISLAV DRAGIČEVIĆ („vrli“ zet „Ruže hrvatske“ S.D. Kučar, kojoj ste se uvukli pod kožu samo zato da bi mogli nastaviti pljačku ove kompanije) i njegova klika.

INA JE UVIJEK BILA VAŠA PRĆIJA – BILA I OSTALA! VI IZ HNS- a STE NAJGORA KLIJENTELISTIČKA BAGRA KOJA SE IKAD POJAVILA NA HRVATSKOJ POLITIČKOJ SCENI. Dohvatili ste se nesretnog Ive Sanadera kao da je on najveći zločinac i profiter na svijetu i pokrenuli harangu, samo da bi PRIKRILI SVOJ LOPOVLUK I MAFIJAŠKE VEZE KOJE SU KOLIKO JUČER VUKLE KONCE U INA-i i preko njega optužili HDZ kao zločinačku organizaciju!? A vi ste što se toga tiče nadmašili talijansku Cosa nostru!

Danas, kad je sve upropašteno, mudro šutite, a „zaboravili“ ste da ste s prodajom INA-e Mađarima također započeli vi!

Sad bi šrafcigerima uklanjali spomen-ploče koje su kao znak pijeteta postavljene ONIMA KOJI SU ZA SLOBODU OVOG NARODA I SAMOSTALNOST OVE ZEMLJE DALI SVOJE ŽIVOTE – A NE SMETA VAM ZLOČINAČKA PETOKRAKA POD KOJOM JE OD 1945. DO DANAS POBIJENO NA DESETKE TISUĆA NEVINIH, NE SMETAJU VAM HUDE JAME I BARBARIN ROV, KRIŽNI PUT I BLEIBURG, VIŠE OD TISUĆU MASOVNIH GROBNICA DILJEM SLOVENIJE I HRVATSKE, NE SMETAJU VAM KRVNICI KOJI SU NOSEĆI KOKARDE I PETOKRAKE SKUPA RAZARALI HRVATSKU 90-ih GODINA, OD PREVLAKE I DUBROVNIKA, PREKO ZADRA, ŠIBENIKA, GOSPIĆA, KARLOVCA, SISKA, OSIJEKA DO VUKOVARA!? ŠTO SU NOSILI RATKO MLADIĆ, BLAGOJE ADŽIĆ, VELJKO KADIJEVIĆ, VESELIN ŠLJIVANČANIN, STUPAR, PANIĆ I OSTALA BANDA NEGO PETOKRAKU? MNOGIMA KOJI SU JE NOSILI VEĆ JE PRESUĐENO (ILI IM SE SUDI) ZA GENOCID PRED MKSJ! TO VAM NE SMETA?

IMA LI OVAJ NAROD (POSLIJE SVEGA!) PRAVO NA NEGATIVNE EMOCIJE PREMA KOKARDI I PETOKRAKI?! SMETA LI VAM SPOMENIK ČETNIČKOM KRVNIKU VUKAŠINU ŠOŠKOĆANINU U BOROVU SELU, NA KOJEMU PIŠE KAKO U NJEGOVU SLAVU „SRPSKE ZASTAVE ČVRSTO POBODENE U SRPSKU ZEMLJU PONOSNO VIJORE“?

Smeta li vam kad srpska mladež u samome Vukovaru (u vrijeme športskih priredbi) skandira: „OVČARA, OVČARA!!!“, ili „NOŽ, ŽICA, SREBRENICA!!!“, kad viču „UBI, UBI USTAŠU!!!“. NAKON SVEGA, U VUKOVARU, BOROVU I BOROVU NASELJU TO MOŽEMO ČUTI!? NI TO NE SMETA?

Znate li da ne prođe NITI JEDAN JEDINI PRAVOSLAVNI BOŽIĆ, A DA SE NE PARADIRA S ČETNIČKIM SIMBOLIMA I UZ ČETNIČKE PJESME I ZASTAVE UZDUŽ I POPRIJEKO PO ISTOČNOJ SLAVONIJI, POGOTOVU VUKOVARSKO-BOROVSKIM PODRUČJEM? ZNATE LI DA SE PRIJE PAR GODINA – U VRIJEME NAJVEĆE KAMPANJE KOJU STE POKRENULI U BORBI ZA NASILNO NATURANJE ĆIRILICE U ISTOM TOM VUKOVARU, NA PETROVOJ GORI OKUPILO 13 ČETNIKA, KOJI SU SE BEZ IKAKVIH PROBLEMA SLIKALI U RATNIM ODORAMA „SAO KRAJINE“ – A POVOD ZA OKUPLJANJE PRONAŠLI SU U „POLAGANJU VENCA ČETNIČKOM VOJVODI IZ PRVOG SVETSKOG RATA“!? Kad netko razbije prozor na pravoslavnoj crkvi, strču se svi – od ministara do predsjednika Vlade i države, ali se zato na Katoličku crkvu pljuje iz petnih žila, a naše svetinje GAZE I SKRNAVE BEZ IKAKVIH POSLJEDICA!?

BRANITELJA SE UBIJE (DARKA PAJČIĆA) ZBOG OŠTEĆENJA ĆIRILIČNE PLOČE I JOŠ GA SE IZVRGNE RUGLU OD TADAŠNJEG MINISTRA RANKA OSTOJIĆA!? TO JE VAŠA PRAVDA?! TRPATE ZDRAVE LJUDE U LUDNICE AKO VAM SMETAJU! TO JE VAŠA DEMOKRACIJA I BORBA ZA LJUDSKA PRAVA!?

MISLITE LI DOISTA DA SMO IDIOTI KOJI NE VIDE ŠTO SE OKO NJIH DOGAĐA I KUD SVE TO VODI?!

I, na kraju, „gospođo 1%“, VI I VAŠI ISTOMIŠLJENICI zapamtite (PRIJE NEGO UZMETE ŠRAFCIGER U RUKE): SVE ONO ŠTO DANAS JEDETE, SVE ONO NA ČEMU SJEDITE I SPAVATE, ONO U ČEMU SE VOZITE, KUĆE I STANOVI U KOJIMA ŽIVITE, SVE ONO ŠTO IMATE, STVORENO JE NA KRVI I KOSTIMA ONIH KOJI SU DALI SVOJE ŽIVOTE ZA OVU ZEMLJU, NA SUZAMA DJECE KOJA SU OSTALA BEZ RODITELJA, BRAĆE, UJAKA, STRIČEVA, BAKA I DJEDOVA, NA SUZAMA SILOVANIH ŽENA, NA SUZAMA ONIH KOJI I DANAS TRAŽE KOSTI SVOJIH NAJMILIJIH!

Za njih su se borili oni koji su pali za Hrvatsku, pa i pod pozdravom: ZA DOM SPREMNI!

I OKANITE SE ĆORAVOG POSLA. NE NATURAJTE NAMA FAŠIZAM I NACIZAM. MI SMO SE BORILI ZA DOM I NAROD, UPRAVO PROTIV SRPSKOG NACIZMA I FAŠIZMA, PROTIV ONIH S KOJIMA STE STE SE VI „GOSPOĐO 1%“ TAKO RAZDRAGANO I S USHITOM CMAKALI U BEOGRADU KAO MINISTRICA VANJSKIH I EUROPSKIH POSLOVA (što vas s obzirom na „zasluge“ ne bi zapalo ni u jednoj drugoj državi osim u Hrvatskoj). TAMO KOD ŠEŠELJEVIH PULENA – ČETNIČKOG VOJVODE TOMISLAVA NIKOLIĆA I ALEKSANDRA VUČIĆA I NASLJEDNIKA BALKANSKOG KASAPINA IVICE DAČIĆA, NAĆI ĆETE TAJ NACIZAM I FAŠIZAM I DANAS – SAMO AKO GA ŽELITE VIDJETI.

AKO STE I DALJE ZA METODU ŠRAFCIGERA – TO JE VAŠ IZBOR.

MI IMAMO ODGOVOR NA TO – KAO ŠTO SMO GA IMALI I PRIJE 25 GODINA.

Ostajte nam zdravo, uz stari hrvatski pozdrav

ZA DOM SPREMNI!

 Uredništvo  Hrvatskog neba 

One thought on “Uredništvo Hrvatskog neba : VI ŠFRAFCIGER MI PAJSER, PA DA VIDIMO DOKLE ĆEMO STIĆI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)