RIM TIM TAGI DIM/Baby Lasagna nakon drugog mjesta na Euroviziji: ‘Sretan sam i ponosan’

Vrijeme:1 min, 4 sec

 

Hrvati su ponosni na našeg Marka Purišića koji je večeras u Malmöu osvojio drugo mjesto na Euroviziji s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”. Baby Lasagnu smo dočekali ispred njegovog hotela, a kako nam je sam kazao sretan je i ponosan.

– Posebno mi je drago da sam dobio najveći broj glasova publike, jer kako sam već prije govorio: publika će dolaziti na koncerte, a ne žiri.Iznenađen sam koliko sam sretan. Mislio sam da ću biti tužniji, ali nisam. Jako sam sretan, rekao nam je Marko i otkrio kakav mu je bio osjećaj na sceni.

– Na pozornici je bilo super, napravili smo najbolje što smo mogli. Bolje od ovoga nismo mogli. Ništa nismo pogriješili i zbog toga nećemo biti tužni, rekao je Marko za kojeg se u nedjelju priprema doček na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Otkrio nam je i što ga očekuje ovog ljeta.

– Bit će puno koncerata, snimit ću novi spot i izdati album, rekao je glazbenik koji će za dva tjedna nastupiti u rodnom Umagu, na Sea Star festivalu. Pitali smo ga i što misli o pobjedničkoj pjesmi.
– Nemo je s razlogom imao podršku publike. Već sam ranije rekao da mu je pjesma fantastična, i s razlogom je pobijedio, kazao je Baby Lasagna.

Autor:Samir Milla
večernji.ba / Hrvatsko nebo