HRVATSKA – TUNIS Prijenos utakmice na Novoj TV i gol.hr-u, Vatreni se vraćaju u akciju

Vrijeme:1 min, 50 sec

 

Hrvatska reprezentacija večeras igra protiv Tunisa. Prijenos je na Novoj TV i gol.hr-u.

Prije lipanjskih uzbuđenja na Europskom prvenstvu u Njemačkoj Hrvatska će odigrati dvije prijateljske utakmice na turniru koji se od 23. do 26. ožujka održava u glavnom gradu Egipta, Kairu.

Hrvatska večeras igra protiv Tunisa u polufinalu u 21 sat po hrvatskom vremenu, a onda u utorak slijedi utakmica za treće mjesto ili finale. Sve to u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u. Emisija kreće već u 20:15.

21.00 HRVATSKA – TUNIS

  • Hrvatska igra prijateljsku utakmicu protiv Tunisa na turniru u Egiptu. Ukoliko pobijedi, u utorak od 21 sat je čeka domaćin Egipat koji je pobijedi Novi Zeland. Ukoliko Vatreni izgube, igrat će u isto vrijeme protiv Novozelanđana.

Ako prođu u finale Vatrene čeka Egipat, a za treće mjesto Novi Zeland.

Izbornik Zlatko Dalić ovaj je turnir, koji se trebao igrati u Abu Dhabiju, najavio kao okupljanje koje će iskoristiti za team building i podizanje atmosfere uoči Eura.

Najjači sastav Vatrenih

Tunis je prije četiri i pol godine u Varaždinu pobijedio Vatrene s 2:1 i sad će biti lijepa prilika za revanš. Bio je to prvi poraz hrvatske reprezentacije od neke afričke reprezentacije.

”Pred nama su dvije prijateljske utakmice, turnir koji ćemo iskoristiti za druženje i pripremu onoga što nas čeka na Euru. Sada su dva prvenstva u završnoj fazi, velik je pritisak na našim igračima, mislim da će im ovo dobro doći. Napunit će baterije”, rekao je izbornik pa dodao:

”Sretni smo što je turnir prebačen u Kairo, ovim se putem zahvaljujem egipatskom savezu na organizaciji. Imamo dobre uvjete ovdje, tereni su dobri i osjećam da će se igrati dobar nogomet.”

Komentirao i Tunis

”Nakon lošijih rezultata promijenili su izbornika. Sada su možda i opasniji jer dolaze novi, mladi igrači koji se žele nametnuti. Nekoliko igrača se pokazalo i u Ligi prvaka. Nemamo previše informacija o njima i moglo bi biti nezgodno, a oni igraju protiv treće reprezentacije svijeta i sigurno će se željeti dokazati. Možda jesmo došli na druženje, ali rezultat nam je važan.”

Mogući sastav Hrvatske: Livaković – Stanišić, Erlić, Gvardiol, Erlić, Sosa – Kovačić, Modrić, Brozović – Majer, Kramarić, Ivanušec

 

gol.hr / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)