VULIĆ/Ramo, lokalni kočijašu i kabadahijo, uhiti prvo sebe

Vrijeme:1 min, 13 sec

 

Članica Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić upitala je tko je Ramo Isak, koji nema nikakvo pravno, niti bilo koje drugo uporište da uopće govori o predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, a ne da prijeti nekim uhićenjem.

– Isak je samo jedan mnogo iskompleksirani nabildani lik ofarbane brade i preteča nepotizma. To je jedino po čemu je poznat i sad jedna takva osoba daje sebi za pravo prijetiti. Pa on nije dostojan da uopće izgovori ime predsjednika Republike Srpske, kamoli što drugo – rekla je Vulić za Srnu reagujući na Isakovu izjavu da će, kako je rekao “ako proglasi neovisnost u 11.00 sati, u 11.01 biti iza rešetaka”.

Ona je poručila Isaku da je prava i pravde u ovoj BiH, a posebno u FBiH on bi prvo trebao uhititi sebe, jer je preteča nepotizma.

– Bolje ti je da vidiš zašto šumu dajete Britancima, po kojem zakonu i osnovu poklanjate prirodno dobro na štetu svojih stanovnika? Zašto građane FBiH tjerate u ropstvo? – upitala je Vulić.

Ona je poručila Isaku da će njegovi kompleksi koje ima od Milorada Dodika ostati samo na razini zavisti i vlastite ozlojađenosti.

– Dok ti, Ramo, prijetiš bez osnova, i liježeš i budiš se samo s jednom misli – ‘Kad porastem želim biti Milorad Dodik’, RS se razvija, napreduje i slavi svoje rođendane. Znam da ti je to teško prihvatiti, ali realnost je takva, a ti lokalni kočijašu i kabadahijo prestani da prijetiš, jer pokrića nemaš – poručila je Vulić.

 

hms.ba / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)