Thompson obožavateljima putem društvenih mreža uputio snažnu poruku: ‘Vjerujemo da će biti bolje’

Vrijeme:1 min, 0 sec

 

Fanovi mu odgovorili u komentarima

Na Facebook stranici pjevača Marka Perkovića Thompsona osvanula je nova, simbolična objava. Naime, povodom blagdana svetog Stjepana prvomučenika, pjevač je objavio svoju pjesmu “Radost s visina”, iz 2002. godine, s albuma “E, moj narode”.

“Prekrasna pjesma, Marko! Nećemo izgubiti nadu, jer vjerujemo da će biti bolje”, “Ne gubimo nadu i kad je teško”, “Sve lijepo napisano i otpjevano, sretan Božić Marko i cijeloj tvojoj obitelji”, samo su neki od komentara.

Inače, “E, moj narode” peti je Thompsonov studijski album, koj je 2002. godine objavila diskografska kuća Croatia Records. Album je polučio uspješnice: “Iza devet sela”, “E, moj narode”, “Neću izdat ja”, “Moj Ivane” i “Stari se”.

Tiho o Thompsonovoj novoj pjesmi: ‘Žao mi je što su mu to napravili’

Podsjetimo, Thompson je prije koji tjedan na privatnoj zabavi u Čavoglavama pred generalom Antom Gotovinom i prijateljima izveo novu pjesmu “Pjevaj Sokole”, a pjesma se brzo proširila društvenim mrežama.

Njegov kolega, Tiho Orlić, ne smatra da je to u redu.

“Obožavatelji su snimili tu demo varijantu, a pjesma zapravo još nije puštena. Žao mi je što su mu to napravili, ipak treba pričekati da glazbenik sam objavi svoje stvari”, smatra.

 

bild.ba / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)