Regionalni mediji o čudu Zrinjskog: Nikome nije uspjelo, senzacija o kojoj bruji Europa

Vrijeme:1 min, 21 sec

Velika pobjeda Zrinjskog protiv AZ Alkmaara odjeknula je i u regiji, a brojni mediji raspisali su se o čudesnom preokretu Plemića.

Nakon prvog poluvremena Zrinjski je gubio 3:0, ali je onda napravio senzacionalan preokret.

“Zrinjski je ispisao povijest Lige konferencija s ludim obratom”, prenosi Index i objašnjava:

“Do sada, u dvije sezone Lige konferencija, otkako postoji natjecanje, nitko nije minus od tri boda pretvorio u pobjedu. Također, nitko nije ni remizirao nakon poraza s tri boda. U Europi Lige, Club Brugge je pobijedio nakon minus tri u gostima kod Maribora (sezona 11/12), a Zenit u gostima kod Maccabi Tel Aviva (sezona 16/17).”

Portal 24sata.hr piše o deliriju u Mostaru: “Zrinjski do ludog preokreta u povijesnoj europskoj utakmici”, piše.

Gol.hr euforično ističe spektakularan i povijesni preokret: “Mostar gori, čudesna pobjeda Zrinjskog nakon poraza 0:3!”, njihov je naslov.

“Čudo u Mostaru: AZ vodio 3:0, Zrinjski slavio 4:3!”, navodi Telegraf koji je kao junaka utakmice izdvojio Zvonimira Kožulja koji je postigao dva gola.
“Čudo u Mostaru – preokret o kojem bruji Europa”, napisala je Kurira na naslovnici te dodala kako je slavni nizozemski klub na poluvremenu vodio 3:0, au nastavku je potpuno ispao.

Sport Klub je bio vrlo slikovit: “Ludilo u Mostaru: Zrinjski od 0:3 do pobjede nad AZ Alkmaarom.”

“Senzacija u Mostaru: Nevjerojatan preokret Zrinjskog na debiju u eurokupovima, AZ izgubio nakon 0:3 na poluvremenu”, piše Blic.

U svakom slučaju, ova pobjeda je odjeknula diljem Europe i nema sumnje da će se o Zrinjskom, ali i o Bosni i Hercegovini još pričati. nogomet još pisati u narednim danima.

 

hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)