Beč: Nepoznate osobe ušle u ‘Molitveni vrt’ , uništili Marijin kip te kipu Isusa odrubili glavu

Vrijeme:1 min, 17 sec

 

Ozbiljan vandalski čin potresa zajednicu bečkog kotara Floridsdorfa. Nepoznati počinitelji ušli su u jedan ‘Molitveni vrt’, potom su ga devastirali do te mjere da su uništili Gospin kip te su kipu Isusu odrubili glavu.

“To je čista destrukcija”, požalila se Ilse (žena koja je uredila vrt) u intervjuu za austrijski dnevni list “Heute”. Zajedno sa svojim partnerom Johannesom, pobožna kršćanka dizajnirala je vrt za molitvu na svom privatnom posjedu u Floridsdorfu. “U kontaktu smo s Rimokatoličkom crkvom, a biskup je također bio u posjetu”, istaknula je vidno pogođena žena.

Ono što je zamišljeno kao mjesto za odmor i razmišljanje sada je “slika razaranja”. U četiri sata ujutro nepoznate osobe su navodno ušle u vrt i iza sebe ostavili sramotne slike “Razbacano cvijeće, svijeće, lampioni. Isusovom liku je odsječena glava, djetetu Isusu je odrezano lice”, kaže potreseni vlasnik. “Pored toga, nisu ostavili ni spomenik ljudima koji su prerano izgubili djecu. I on je razbijen.”, priča vidno pogođeni čovjek za austrijski list.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa
„Postoje samo dva načina da se jednom zauvijek riješite parazita”. Ovaj način preporučuju parazitolozi.

Kad prođe prvi šok, žele obnoviti kipove. Imaju samo jednu želju: “Da se zločinci urazume i da se narod trgne!”

 

kroativ.at/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)