BiH je među vanjkopolitičkim prioritetima Češke Republike

Vrijeme:57 sec

 

Veleposlanica Češke Republike u Bosni i Hercegovini Ivana Hlavsová posjetila je predsjednicu Federacije BiH Lidiju Bradara.

Razgovarano o završetku formiranja vlasti u Federaciji BiH, prvim koracima nove Vlade, većini koju ta vlada ima u Parlamentu Federacije, kao i brojnim drugim aktualnim temama.

Veleposlanica Hlavsová je čestitala predsjednici Bradara na novoj dužnosti, poželjela joj snagu, uspjeh i nadasve pozitivnu energiju kako bi procesi i u Federaciji što prije bili pokrenuti naprijed za dobrobit svih.

Dodala je kako je BiH među vanjskopolitičkim prioritetima Češke Republike te kako naša zemlja ima velike potencijale i resurse koje treba nastaviti razvijati.

Predsjednica Bradara i veleposlanica Češke su prokomentirale i aktualne probleme s kojima se određeni dijelovi BiH suočavaju s poplavama te pozdravile reakcije Vlade FBiH.

Bradara je zahvalila veleposlanici na dosadašnjem trudu i zalaganju, zanimanju za probleme u našoj zemlji kao i brojna ulaganja i podržane projekte od Veleposlanstva diljem BiH.

Suglasile su se kako je nužno teme iz prošlosti tretirati s poštovanjem, ali i okrenuti se budućnosti te da se i u Federaciji osjeti neka nova, pozitivna energija kojoj treba dati priliku, priopćeno je iz Ureda predsjednice FBiH.

 

hms.ba / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)