Featured Video Play Icon

FOTO/VIDEO: Spektakularni kadrovi dočeka ‘bilih tića’ iz zraka na prepunoj splitskoj Rivi

Vrijeme:1 min, 2 sec

 

Dogodile su se scene za pamćenje u središtu Splita, nekoliko tisuća navijača pozdravilo je juniore Hajduka

Veličanstveni doček juniorima Hajduka danas je organiziran u gradu pod Marjanom gdje se na Rivi od 16 sati nalazi nekoliko tisuća navijača koji su dočekali mlade nogometaše, ovosezonske finaliste Lige prvaka mladih. Riječ je o sportsko-zabavnoj manifestaciji “Vridilo se rodit” koju su organizirali HNK Hajduk i grad Split.

Igrači su nešto poslije 16 sati sletjeli u splitsku zračnu luku odakle su, kako se doznaje, prvo otišli na stadion Poljud gdje su se presvukli i potom u 17.30 sati do Rive stigli autobusom.

Riva, koja je bila popunjena svom svojom širinom i dužinom, iako je policija procijenila da je na njoj oko 5000 ljudi, tada je eruptirala. Palile su se bengalke svih boja, ispaljeno je i nekoliko pojedinačnih vatrometa. Navijači su izvikivali imena juniora Hajduka i pljeskali im. Ludilo je započelo pjesmom Večeras je naša fešta. Okupljene na Rivi zabavljali su grupa Diktatori i Alen Nižetić.

 

Osvanule su i spektakularne fotografije iz zraka s dočeka Hajdukovih junaka, kako je to izgledalo možete pogledati u našoj galeriji.

VL/ https://www.vecernji.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)