ODLUČIO/Dario Šimić ipak ulazi u upravu Dinama: Pobijede li Mamićevi ljudi, poderat ću ugovor

Vrijeme:1 min, 15 sec

 

Dario Šimić ipak će ući u Dinamovu upravu nakon što je jučer tu opciju odbio. Predsjednik kluba Mirko Barišić ponudio mu je mjesto u upravi uoči sutrašnje sudbonosne skupštine kluba. Šimić je na to pristao, ali je onda odustao nakon što mu nije jasno rečeno tko će sjediti u upravi i s kojim ljudima će raditi.

Šimić je inzistirao da mu predsjednik kaže koga vidi u budućoj upravi kluba. Barišić je to odgađao, nije jasno rekao s kim će surađivati i Šimić je nakon toga jučer odlučio da ipak neće prihvatiti Dinamovu ponudu i postati članom uprave koja bi trebala povesti klub u novo doba.

No Šimić je danas ipak pristao postati član uprave i potpisati ugovor, ali je Mirku Barišiću postavio i jasan uvjet pod kojim će ući u upravu kluba. Šimićevo imenovanje u upravu trebalo bi biti potvrđeno na današnjem izvršnom odboru koji će se sastati u Maksimiru u 14 sati, piše Index.hr.

Poderat će ugovor

“Razmišljao sam, prespavao i tako sam odlučio. Sutra je utakmica za Dinamo i svi zajedno trebamo krenuti u tom smjeru. Ali, poderat ću ugovor ako na skupštini sutra pobijede Damir Zorić i njegova ekipa”, rekao nam je Dario Šimić.

Šimiću je inicijalno ponuđeno mjesto člana uprave zaduženog za sportski sektor, a još nije poznato koju poziciju je prihvatio u upravi kluba iako je za očekivati da je riječ upravo o toj. Puno toga bit će jasnije nakon današnjeg izvršnog odbora.

 

hms.ba/ https://hms.ba// /Šport/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

Odgovori