Usmrtili ga maljem: Wagner nemilosrdan prema članu kojeg su optužili za izdaju

Vrijeme:1 min, 12 sec

 

Time je postao drugi član Wagnera koji je tako pogubljen. U studenome su članovi Wagnera na isti način pogubili i Jevgenija Nužina koji je također bio optužen za izdaju. Prije nego što je smaknut, na snimci je rekao da je shvatio da to “nije njegov rat” te objasnio da je dobio udarac u glavu u Dnjepru, a probudio se vezan za kamen

Plaćeni ubojica koji je bio pušten iz zatvora da se bori za rusku plaćeničku grupu Wagner, Dmitrij Jakuščenko, brutalno je pretučen na smrt maljem nakon što je optužen za izdaju zbog dezertiranja u Ukrajinu, prenosi Daily Mail. Nakon što su ga uhvatile njegove bivše kolege iz Wagnera, zalijepili su mu glavu za golemi kamen s folijom i brutalno pretukli na smrt maljem, a sve su objavili na Telegramu.

Time je postao drugi član Wagnera koji je tako pogubljen. U studenome su članovi Wagnera na isti način pogubili i Jevgenija Nužina koji je također bio optužen za izdaju. Prije nego što je smaknut, na snimci je rekao da je shvatio da to “nije njegov rat” te objasnio da je dobio udarac u glavu u Dnjepru, a probudio se vezan za kamen. Tu su mu rekli da će mu se suditi zbog dezerterstva. Nakon toga, čovjek iza njega s maljem ga je lupio u glavu, a nakon toga ga lupio još dva puta nakon čega je Jakuščenkovo tijelo palo na tlo.

Večernji list/https://www.vecernji.hr/Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)