Featured Video Play Icon

PRORUSKI SEPARATIST: “Želimo uvjeriti Ukrajince da su Rusi koji su opsjednuti vragom, ako ne uspijemo sve ćemo ih pobiti”

Vrijeme:1 min, 10 sec

 

Jedan od čelnika proruskih separatista u Donjecku, Pavel Gubarev, u televizijskom intervjuu je poručio da je njihov cilj stvoriti sliku neprijatelja koja je “utemeljena na stvarnosti”.

“To su Rusi koji su opsjednuti vragom. Mi ih želimo uvjeriti, ne želimo ih ubiti. Ali ako ne žele promijeniti svoje stavove, onda ćemo ih pobiti. Pobit ćemo vas koliko god treba. Ubit ćemo milijun, pet milijuna, istrijebit ćemo vas sve dok ne shvatite da ste opsjednuti i da vas treba izliječiti”, rekao je Gubarev.

“Zelenskij je sotonski izrod, Hitler 2.0”

Prvi među opsjednutima je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij, kaže Gubarev i dodaje da se radi o “sotonskom izrodu, Hitleru 2.0 koji je zaražen bijesnim nacionalizmom i rusofobijom, slikama žena koje režu grlo”.

“Oni su prokleto opsjednuti sotonisti, iz perspektive kršćanske misli. Iz sekularne perspektive, to su antisistemski liberalni konzumeristi, glupani koji ne mogu shvatiti što se događa”, rekao je.

Snimku je na Twitteru objavila Julia Davis, novinarka Daily Beasta, koja i inače objavljuje isječke iz ruskih televizijskih emisija.

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)