Propast će i vrlo živi ostatci Jugoslavije, komunizma i ’Velike Srbije’!

Vrijeme:1 min, 44 sec

 

Koliko se god mi trudili, oni razumiju samo “olujni jezik“. Memorandum I. SANU-a poništen je Olujom I. A Memorandum II. SANU-a bit će poništen Olujom II., koja će odnijeti preživjele velikosrbijanske (i „antifašističke“) snove, ali će prethodno morati odnijeti i današnji KOMPLETNI „hrvatski“ establišment. 

Gledajući lošu glumu predsjednika Srbije A. Vučića (M. Pupovac je bolji glumac i plačljivac) u „našim“ medijima – „Ja neću u Hrvatsku na more, hoću u Jasenovac. Zašto mi ne date?”k – sijetio sam se da je prof. I. Oršanić još 1951. napisao: „Sjetimo se predratne Jugoslavije. Kad bi Beograd bio samo pet minuta na superiornijoj, intelektualnoj i moralnoj visini, morao bi reći osim kosovsko-kajmakčanske hipokrizije i prepotentnosti, pljačke i prevare i zločina, ti Hrvati od nas nisu ništa drugo ni mogli vidjeti“. Nije se ništa promijenilo ni u poslijeratnoj Jugoslaviji, osim da su im se pridružili jugoslavenski komunisti (isprika, „antifašisti“), a ni početkom 90-ih, pa na drugi način ni sve do danas.

Zločinci, šovinisti, agresivci, pljačkaši, primitivci, megalomani, ekstremisti, paranoični, mini-imperijalisti, bezvjernici, nerazumni, surovi, kukavice, onečistitelji, necivilizirani, nasilnici, lažljivci, izdajnici, osvetnici, ubojice, divljaci, itd., i… pritom… uvijek su od nekoga „ugroženi“.

S takvima normalni ljudi ne žele imati posla. Jedino razumno s takvima je prekinuti sve odnose. To sadašnja državna vlast ne će učiniti (i ne samo državna). Ne će im uvesti ni medijski embargo, što je stvar mentalne i duhovne higijene. Koliko se god mi trudili, oni razumiju samo “olujni jezik“. Memorandum I. SANU-a poništen je Olujom I. A Memorandum II. SANU-a bit će poništen Olujom II., koja će odnijeti preživjele velikosrbijanske (i „antifašističke“) snove, ali će prethodno morati odnijeti i današnji KOMPLETNI „hrvatski“ establišment.

Mnogi su mislili: Ne će propasti ni Jugoslavija ni komunizam ni ’Velika Srbija’. A propali su! Propast će i njihovi vrlo živi ostatci ako budemo u to vjerovali! „Ora et labora“. Radi! i vjeruj!

 

Prethodno:

Potrebni su nam vođe koje ćemo sami odabrati!

Povezani sadržaj:

Nenad Piskač: Tuđmanov uspjeh i uspješna razgradnja njegova uspjeha

 

Hrvatsko nebo

Odgovori