KONFERENCIJSKA LIGA Zrinjski prošao Tobol i ostvario povijesni uspjeh!

Vrijeme:1 min, 11 sec

 

Nogometaši Zrinjskog u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige danas su gostovali kod kazahstanskog Tobola i remizirali (1:1) te ostvarili povijesni uspjeh, plasman u play off ovog natjecanja.

Na početku smo vidjeli otvorenu utamicu, Deble je prijetio za domaće, a uzvratio je Barišić, no otišlo je to preko gola.

Mreže su mirovale do 34. minute kada Mario Čuže pogađa nakon što je probio po strani i poslao loptu u mrežu, piše Sportsport.ba.

Bio je to konačan rezultat prvog poluvremena, te je Zrinjski imao sve u svojim rukama s obzirom na prednost iz 1:0 iz prve utakmice.

Tobol u nastavku kreže više napdati i to mu se isplatilo već u 53. minuti. Tošić je uradio sjajan posao, a Deble matirao Čondrića.

Tobol je tada bio bolja momčad, no domaći su teško disali u 66. minuti kada sjajni Niko Janković pogađa stativu.

U 74. minuti velika šansa za Seergeva koji nije ubacio loptu u mrežu s par metara nakon ubačaja sa strane. Minutu kasnije pokušava i Tošić, ali loše je to bilo.

Devet minuta prije kraja Bilbija je krenuo sam na golmana Mokina, ovaj istrčava i rukom zaustavlja loptu, te dobiva crveni karton.

Do kraja je ostalo 1:1 i Zrinjski je sa ukupnih 2:1 prošao dalje i sada će igrati s poraženim iz dvomeča Slovana i Olympiacosa koji se igra od 20:30 sati.

Vecernji.ba/https://www.vecernji.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori