Nenad Piskač: Život u logoru: Uzduž kontakata i poprijeko kontaktiranja – drugi dio (5)

Vrijeme:8 min, 47 sec

O čemu kontakti ne smiju kontaktirati

U logoru kontakti i kontakti kontakata, „znani i neznani“ (Carla del Ponte), smiju međusobno kontaktirati u skladu s prvom, vrhovnom zapovijedi Covid internacionale. Ona glasi: Kontaktiranje logoraša u covid logoru dopušteno je kad kontakti međusobno kontaktiraju: 1. o što boljem i efikasnijem provođenju logorskih mjera, i 2. o novim epizodama brojnih reality nizanki i drugih proizvoda industrije jeftine, epidemiološki opravdane i svima dostupne „samo zabave“. Sadržaj svakoga drugoga kontaktiranja logorskih kontakata, pozitivnih i negativnih, može se kazneno goniti u rasponu kaznenih djela pozitivnih slučajeva od verbalnog delikta, preko terorizma, pa sve do neoprostive kontrarevolucije. Stoga je dobro znati o čemu se u uspostavljenom covid logoru ne smije kontaktirati, kako bi život u logoru protekao u harmoničnoj idili ideološke nirvane, vječnoj borbi protiv neprijatelja i osiguranoj, dostupnoj i besplatnoj smrti bez respiratora.

Odokativna skica za popis zabranjenih tema, ili o čemu kontakti ne smiju znanstveno i neznanstveno kontaktirati

1. O novim sojevima logora

Četvrta doza koncentracijskoga logora s kojim se čovječanstvo trenutno susreće razvila je nove sojeve. Novi sojevi dolaze iz ideološkoga govora. Među covid mantrama prepoznajemo: Suživot sa virusom je dugotrajan proces, Teži oblici covid bolesti, Brojke govore, Covid potvrde nisu obavezno cijepljenje, Obavezno cijepljenje nije covid potvrda. Cijepljenje spašava od respiratora, Popunjenost kapaciteta, Obveza testiranja je besplatna, Četvrti val jači je od prvoga koji je bio najjači, Cijepit ćemo svu djecu iako nije obavezno, Donijeli smo mjeru koju tek treba ozakoniti. I tako dalje. Kakva god retorika se rabila, logor je uvijek logor, bio uspostavljen u ime države, naroda, rase, klase, bilo koje utopije, virusa, bakterije ili parazita.

2. O logorskim simptomima

U početku uspostavljeni covid logor je asimptomatski. Ne pokazuje simptome krajnjih namjera (primjer: covid potvrda najavljena je za kretanje unutar država EU, da bi danas postala klasična totalitarna batina). Simptomi se pojavljuju postepeno dok ne prerastu u pandemijske razmjere. Tad zatečena slobodna znanost tek počinje govoriti o simptomima koncentracijskoga sabirnog logora, ali tad je prekasno, budući da je sustav logora već uspostavljen i izlazak (proboj) iz logora, nažalost, zahtijevat će žrtve asimptomatskih i simptomatskih logoraša s covid potvrdom i bez nje.

3. O uvjetima života u logoru

Uvjeti u logoru s kojim se suočavaju zatočeni logoraši su strašni. Ne ponovilo se! Covid logor nije radni logor. On je prvenstveno sveobuhvatno sabirnoga karaktera. Bolesni logoraši ne mogu se liječiti, osim od virusa za kojega nema lijeka. Školovanje je onemogućeno i to je logičan nastavak „bolonjskoga procesa“ zaglupljivanja. Rad u logoru više ne oslobađa, kao u primitivnim eksperimentalnim logorima britanskog imperijalizma, talijanskoga fašizma, njemačkoga nacizma, internacionalnoga komunizma i beogradskoga velesrbijanizma. U covid logoru svi logoraši oslobođeni su rada, a najbolji radnici, covid udarnici, rade on line. Logoraš koji ne radi, ne treba ni slobodu kretanja. Logoraš koji još nešto misli mora biti pod nadzorom dežurnih higijeničara, etiketičara, covid represivnog aparata i farizeja covid religije.

4. O pravu na istinitu informaciju

Svaki logoroš ima pravo na besplatan tretman ispiranja mozga i to mu pravo nitko ne smije oduzeti kako u logoru tako i ispred i iza logora. I u samici izolacije kontakt ima pravo na istinito informiranje. Medijsko higijenski uvjeti su grozni – sustav odvodnje i kolektori otpadnih voda na zelenu energiju u covid logoru ne rade jer za njih još nisu „povučena sredstva“. Svi logoraši postrojeni u logoru predstavljaju logorsku masu. Psihologija mase ima prednost pred psihijatrijom i luđačkom košuljom. Luđačka košulja izbačena je iz mode. U logoru svi su zdravi ili će to postati kad-tad. Jedini modni dodatak logoraša odnosi se na propisanu „zaštitnu masku“. U kombinaciji s eliksirom ona daje nevjerojatne zdravstvene rezultate. U iznimnim slučajevima modni dodatci dopušteni su samo dokazanim simpatizerima Covid partije, onima iz industrije „samo zabava“, koji su se odgovorno stavili na dispoziciju marketinga i propagande covid režima. Njihova dnevnica samo na on line angažmanu u nekim covid logorima država EU iznosi i do 700 eura. Neto.

5. O pravu na znanstvenu dozu osnovnoškolca ravnozemljaša Billa Gatesa

Logoraši imaju pravo i obvezu od jutra do mraka slušati svakodnevna izvješća logorskoga štaba. Televizije u covid logoru postaju automatizmom moderan oblik primitivnih zidnih novina staromodnih komunističkih partija. Relevantan broj umrlih u logoru jest zbroj umrlih s virusom i od virusa. Ostali su još statistički živi, ako su i preminuli. Živima je zabranjena hrana i pića koja jačaju prirodni imunitet i zdravu pamet. Preferirana je on line prehrana, dok se ne izmisli cjepivo protiv gladi na kojemu znanstvenik svjetskoga glasa, Bill Gates, neumorno radi još od završetka osnovne škole. Najbolji način sudjelovanja u obredima neistrijebljenoga opijuma za narod jest on line. Logorašima kojima nije dovoljno nekoliko doza iglenih covid pričesti preporuča se on line pričest, kao i svi drugi on line sakramenti, od on line krštenja do on line bolesničkoga pomazanja. Covid ideolozima osobito je duhovno duhovit on line covid svećenički red. I sedam glavnih, neki kažu i smrtnih grijeha, moguće je počiniti on line. Na smrtne i sve druge grijehe u covid logoru imunitet krda imaju samo covidisti, objedinitelji tekovina fašista, nacista i komunista. Bezgrješni su i kad griješe.

6. O ulozi Javne ustanove spomen područja covid logora

U covid logorima cenzura je besplatna i obvezna. Stadione za ritualnu relaksaciju kolektivnoga cijepljenja nevine dječice, napredni covid logori već su uspostavili. Trenutna smrt od cjepiva je „neželjena posljedica“, ta, objektivno gledajući trenutno, brojke govore, umire se više od virusa negoli od cjepiva. Jedina prava kartoteka logoraša jest zbroj svih EU digitalnih covid potvrda. Ona se čuva u Javnoj ustanovi spomen područja covid logora i neprestano je u fazi ažuriranja. Podaci JUSP covid logora klasificirani su i tajni podatci. Terorističko je djelo upasti u covid sustav JUSP-a i javno se koristiti istinitim podatcima. JUSP predlaže nadnevak proslave Dana nacionalne borbe naroda i nacionalnih manjina protiv nevidljivoga neprijatelja, te način veličanja i redoslijed polaganja vijenaca pred spomenikom s holivudskom animacijom sars-cov-2 virusa.

7. O slijepoj odgovornosti prema neodgovornoj Covid internacionali

Red i sigurnost u logoru ovisi o stupnju provedene logike „podijeli pa vladaj“. Logoraše, dakle, treba s vremena na vrijeme invazivnim metodama podijeliti na ideološki svjesne i nesvjesne. Svi će jednoga dana postati podobni, svjesno nesvjesni, ali ne treba sve eksperimente života u logoru odjednom otkrivati. Najbolje rezultate logor postiže upornim, korak po korak, radom. Svaki logor mora imati i svoju „transcendentnu“, „mističnu“ ili barem „tajanstvenu“ dimenziju manipulativnosti. Demokracije u covid logoru nema. Prosvjedovati radi prosvjedovanja može se do „pet godina“ (A. Plenković) ili do samovoljne promjene roka, na čemu se intenzivno radi. Za svoj rad uprava logora odgovara isključivo Covid internacionali. Nikada u povijesti logornici nisu odgovarali logorašima. Zašto bi onda štabovi ili znanstveni savjeti odgovarali narodu? Iznad naroda je struka! Staklena kugla struke! I eksperiment kao takav.

8. O proizvodnji povjerenja u neodgovorne

Upravo zbog toga treba svim raspoloživim sredstvima non-stop proizvoditi povjerenje u logorski sustav. U samom logoru Covid partija (bez ikakvoga realnoga povjerenja) preporuča sinergiju medicine i represivne čizme. Krpanje nepovjerenja time je zajamčeno što će potvrditi i dnevnik covid televizija. Glavni urednici televizija po funkciji su kooptirani u stožere. Što je informativnije neodgovorniji, glavni je urednik to više covid odgovoran.

9. O neodgovornom upravljanju

U covid logoru uprava logora bavi se, dakako, odgovornim upravljanjem. Ne postoji neodgovorna uprava. Upravljači neprestano misle samo na druge. To im je jedini posao. Upravljanje logorom i „lideršip“ svodi se na donošenje „mjera“ i diktiranje propagande. Mjere dolaze na tekućoj traci Covid internacionale i nisu podložne propitivanju već samo propagandi. Mjere se odnose na logoraše i njihov život u logoru od neželjenoga im rođenja do neminovne smrti. Što je mjera stroža to je neučinkovitija po zdravlje, ali učinkovitija po covid logor. Logoraši covid logora više ne znaju obolijevaju li od virusa ili od mjera.

10. O aparatčicima i izlazu iz logora

Covid ideolozi i štabski logornici covid logora provedbu „mjera“ prepuštaju nižim razinama aparatčika. Aparatčici će u budućnosti preuzeti odgovornost za logore, ako eksperimentalni totalitarizam četvrtoga vala Covid internacionale ne uspije. Krađe u logoru nema, jer u logoru nitko ništa ne posjeduje. Dopuštena je, međutim, krađa pravne države. Neodgovornost je u logoru čista i nepatvorena odgovornost. Svaka mjera znak je nedvojbene odgovornosti jednoumlja covid ideologije i neupitne jednoumne stručnosti obrane i zaštite logora. Kritičari mjera i odgovornosti neodgovorni su boosteri kontrarevolucije. Mjere preporučuju samo dva izlaza iz logora: smrt ili lansiranje u svemir. Oba su odobreni čin ljubavi i brojkogovorničke, numerološke duhovnosti.

11. O međunarodnom i nacionalnom pravu u kontekstu konačnog rješenja

Kontakti koji se pozivaju na međunarodno pravo i nacionalna ustavnopravna određenja u svezi ljudskih prava i sloboda imaju se staviti na čelo liste za konačno rješenje. Urušavanje i prijezir prema međunarodnom pravu u logoru je propisani standard ponašanja. Tvrdnja o kojoj se ne raspravlja. Aksiom! U prostoriji konačnoga rješenja osuđeni kontakt ne mora nositi masku, ne treba mu covid potvrda prilikom ulaska (jer nema izlaska), ne treba mu negativan test i ne treba biti cijepljen. Amen.

12. O podjeli logoraša bez prisile

U covid logoru logoraš ima izbor hoće li biti odgovoran kontakt ili neodgovoran kontakt. Bio odgovoran ili neodgovoran, ostaje u doživotnom besplatnom i dostupnom statusu covid kontakta, respiratorne virusne bolesti, čuvanju zdravlja i života, dakle, u statusu logoraša covid režima u covid logoru Covid partije pod nadzorom Covid internacionale. Logoraš može birati između cijepljenja s docjepljivanjima i testiranja. Preraspodjela logoraša vrši se u skladu s epidemiološkom situacijom koja se mijenja iz dana u dan, iz soja u soj, višeslojno i višesojno. Prisile nema i ne smije biti, što je jedna od velikih prednosti zaštite zdravlja i života logoraša. U covid logoru su, dakle, život i zdravlje maksimalno zaštićeni u ovovremenim i transcendentnim dimenzijama.

13. O prestanku donošenja mjera

Samo epidemiolog može razumjeti da se s navučenom maskom ne može jesti, stoga masku u logoru ne treba nositi od trenutka dostave on line obroka do kraja obroka. Preporuka je brzo pojesti obrok, kako neprijatelj ne bi iskoristio trenutak nepažnje. Svaka je mjera, dakle, razumna i učinkovita. „Balans između ekonomije i zdravlja“ (V. Beroš) ne smije biti narušen, već mjerama pospješen. Donošenje novih mjera u covid logoru prestat će kad se dokraja uspostavi nadzor nad svim kontaktima i nad cjelokupnim cijepljenim kontaktiranjem. Necijepljeno kontaktiranje treba iskorijeniti. Kad slobodni državljani postanu slobodni logoraši, mjere će napokon pobijediti virus. U skoroj budućnosti covid logor bit će sto posto siguran od bioloških agenasa i svakoga prodora nevidljivih i vidljivih neprijatelja, nešto poput atomskog skloništa nesagledivih dimenzija u vrijeme hladnoga rata.

Nenad Piskač: Život u logoru (1)

(nastavit će se u skladu s ranijim preporukama, tema je neiscrpiva sa stajališta modernog života u logoru i biobibliografije nobelovca Aleksandra Solženjicina)

 

Nenad Piskać/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)