Nenad Piskač: Život u logoru (1)

Vrijeme:10 min, 58 sec

 

 

Život u logoru (1)

Imbecil je osoba koja ima stupanj mentalne zaostalosti između debila i idiota. Riječ je o srednjem obliku smanjene inteligencije ili mogućnosti prosudbe. Svaki ozbiljniji rječnik rađen prije covid stvarnosti uz pojam imbecil upućuje na srodne pojmove debil, idiot i kreten. Debil je osoba koja ima najblaži stupanj mentalne zaostalosti. Idiot je osoba koja ima najteži stupanj psihičke zaostalosti. Kreten je osoba koja boluje od kretenizma. Kretenizam je tjelesna i psihička zaostalost nastala zbog poremećaja u radu štitnjače. U prenesenom značenju kretenizam je besmislen postupak ili izjava.

Sve navedene stupnjeve mentalne, tjelesne i psihičke zaostalosti imao je na umu predsjednik Vlade Republike Hrvatske kad je postavio dijagnozu izjavi oporbenog zastupnika koji po njegovu kriteriju nije dosegnuo imunitet krda na virus covid jednoumlja, sada pojačanoga najavom široke primjene nezakonite covid potvrde. Potvrdi je covid politika namijenila dvostruku ulogu, i mrkve i batine, ne bi li ostvarila krajnji cilj neregistrirane nacionalne Covid partije. A on je – unijeti višedozni eksperimentalni eliksir u tijelo svih državljana: zdravih, bolesnih, trudnica, dojilja, djece vrtićke dobi, učenika, studenata, umirovljenika, radnika, seljaka, inteligencije, ljudi s (nad)prosječnom mogućnošću prosudbe, osoba smanjene inteligencije i psihički zaostalih osoba. U ime covid stvarnosti eliksir svi moraju primiti! Milom ili silom.

Covid stvarnost u režiji Covid partije pod nadzorom Covid internacioanale

Stajalište oporbenoga zastupnika o tomu da se ne želi cijepiti, testirati i dolaziti u Hrvatski (državni) sabor ako u nj može ući samo s covid potvrdom, predsjednik vlade Republike Hrvatske, mr. Andrej Plenković, nazvao je – „imbecilna izjava“. Javnost nije upoznata da Magistar ima problem s radom štitnjače, dakle, nije u pitanju kretenizam, već o prenesenom značenju – „besmislenom postupku ili izjavi“. Njegov besmisleni postupak i izjavu, covid trudbenici – „radnici, seljaci i poštena covid inteligencija“ – odmah su naširoko provukli kroz non-stop spremnu covid propagandu utemeljenu na najboljim tradicijama nacionalsocijalističke goebelsovštine i komunističkoga agitpropa.

A onda po dobrom starom totalitarnom običaju, partijski slijepom poslušnošću članstva i simpatizera ilegalne Covid partije, karijerna covid „struka“ prihvatila se općenarodne obrane i društvene samozaštite nedemokratski nametnutoga covid sustava i započela, vidno smanjenom inteligencijom, orkestrirano lupati po etiketiranoj meti. S nadom kako više nijednom drugom zastupniku u ovom i budućim sazivima Sabora, ne bi palo na pamet narušiti jednu, jedinu i jedinstvenu monolitnu covid stvarnost. Ona je, naime, kaj, u svim svojim aspektima uspostavljena kao jednoumlje. I samo u jednoumlju može opstati.

Može li se „parlamentarna demokracija“ na bolji način strpati pod jednoumljem tkani covid tepih negoli administrativnim uvjetovanjem ulaska demokratski izabranoga parlamentaraca u parlament? Može! Tako da se državu pretvori u idiotski koncentracijski logor, a državljane u logoraše – objekte eksperimenta. Odmetnici ove dvostruke pretvorbe neodoljivo nalikuju zločestim kaubojima s divljeg zapada kojima se suprotstavlja nezaboravni John Wayne i recimo pleme Croatana, odmetnicima, koji tuđu stoku tjeraju u obor i potom ju žigošu kako bi šef bande mogao reći da su žigosana grla njegovo vlasništvo.

Budući da samo osobe između debila i idiota mogu biti autorima imbecilne izjave, predsjednik vlade, mr. Plenković (HDZ), kretenistički je poručio u covid kaos uvučenoj hrvatskoj javnosti da je oporbeni zastupnik, dr. Hasanbegović (DP) – imbecil. Do ulaska u covid stvarnost takav se istup smatrao klasičnim govorom mržnje. U covid stvarnosti govor mržnje je odgovorno ponašanje cijepljenih mislitelja na druge. Da je uistinu odgovoran i da misli na druge, mr. Plenković takvo što nikad ne bi rekao sve i da je napamet naučio elementarni bonton. 

Plenković je svjestan da njegova izjava o izjavi ide na ruku covid politike zavađenja cijepljenih s necijepljenim državljanima. Kretenističkom izjavom hladnokrvno je, iako za to nije dobio mandat, otvorio opasna stara vrata totalitarnoga etiketiranja političkih neistomišljenika, ali i nova vrata narativu otpora koji se tek ima dogoditi. Naime, kaj. Poslije njegova besmislenoga postupka i kretenističke izjave, sasvim je legalno i legitimno u medijski i politički diskurs unijeti pojmove kao što su: covid debil, covid imbecil, covid idiot i covid kreten, uključujući i kreativne izvedenice dopuštene u prebogatome hrvatskome jeziku, primjerice, „vladajući debilizam“, „državni imbecilizam“, „zdravstveni idiotizam“ ili „covid kretenizam“. Prevlast nad pojmovima pokazat će se ključnom u izlasku iz covid stvarnosti na oslobođeni teritorij od covid ideologije i covid religije.

Tri faze covid stvarnosti – debilna, imbecilna i idiotska

Covid stvarnost, ako hoćemo možemo vidjeti, već je prošla početnu debilnu fazu u kojoj je isplanirana i brzom akcijom, mimo ustava i zakona, uspostavljena covid stvarnost s covid režimom. Trenutno smo, u pravu je mr. Plenković, u drugoj, imbecilnoj fazi covid stvarnosti. U njoj diljem svijeta Covid partije dozirano nameću sumnjive eliksire kao lijek, skrivaju informacije i podatke o posljedicama eliksira, zatim administrativnim ad hoc odlukama donose imbecilne zapovijedi i cijele države zaražene covid stvarnošću s pripadajućom doziranom proizvodnjom straha i pristanka – pretvaraju u koncentracijske logore. Poslije imbecilne, za vjerovati je rječniku i mr. Plenkoviću, dolazi treća, idiotska faza covid stvarnosti u kojoj više ne će biti potrebe za prethodnom fazom obezmuđenim parlamentima i obesmislenim strankama.

U covid idiotizmu bit će dovoljna samo jednoumna Covid partija s u nju ucijepljenim covid stožerima, covid milicijom, covid religijom, covid društvenopolitičkim radnicima i s kompletno procijepljenim stanovništvom. U toj posljednjoj fazi čeka nas, cijepljenje jednako kao i necijepljene, covid eshaton za preminule i koncentracijski logor za preživjele od posljedica debilne i imbecilne faze. Tko preživi eliksir u logoru će mu sve biti dostupno i besplatno, istina, na virtualan način. Od nepostojećega virtualnog novca preko klimatskoga mira i stabilnosti, do socijalne distance s transhumano inkluziviranim bližnjim kreiranim na sliku i priliku Covid internacionale i njezine projekcije budućnosti. Kružno gospodarenje totalitarnim tekovinama dosadašnjih totalitarizama pokazat će se uspješnim i dovršenim.

U sadašnjoj imbecilnoj fazi covid ideologija s covid magijom (i covid eliksirima) uhodava se i privikava na „vodeću avangardnu ulogu“. U nas je uhodavanje totalitarizma pod maskom covid stvarnosti došlo do točke kad nije zdravo ni pitati, kamoli ponuditi mentalno zdrav odgovor na pitanja o tomu koliko nametnuta covid stvarnost utječe (brojke govore) na nacionalnu sigurnost, gospodarstvo, demografsku obnovu, iseljavanje, zdravlje, obrazovanje djece, mladeži i studenata, proračun, demokraciju, na koncu na istinu, pravdu, ljudska prava, savjest i slobodu svake osobe.

I dok su svi sektori života ugroženi covid stvarnošću, predsjednik države Milanović i vlada mandatara Plenkovića debilno skreću pozornost s bitnoga na nebitno ne bi li potisnuli u drugi plan posljedice imbecilne covid politike, pa, ako treba i izazivanjem idiotske ustavne krize u koju uvlače Hrvatsku vojsku izraslu u Domovinskom ratu, jedinom neupitno zdravom temelju Republike Hrvatske. Je li u pitanju kretenizam širih razmjera hrvatske političke scene, ili bijeg od objektivne stvarnosti „države i nacije“ za račun razvitka covid stvarnosti – bitno je samo pokojnom John Wayneu i, bez cijepljenja istrijebljenim Indijancima različitih plemena, ne samo Croatana.

Covid mantra „cijepi se“ u prijevodu glasi – eksperimentiraj se

Covid partiji jedino je važno efikasno provesti protokole covid mudraca i Covid internacionale. A ono je zapelo na nedovoljnom pristanku uzimanja višedoznih eksperimentalnih eliksira i na odbijanju nezakonitih covid potvrda. Probije li Covid internacionala ove dvije barijere (kao što je u debilnoj fazi probila zakone i ustave), ucijepit ćemo se, pardon – inkluzivirat ćemo se u globalan sustav država pretvorenih u logor. Covid stvarnost suvremeniku zavodljivo sugerira kako je eksperimentalna sigurnost važnija od stvarne slobode. Covid politika nudi i nameće eksperiment višedoznoga eliksira kao siguran, djelotvoran i nužno potreban svakom građaninu od kolijevke pa do groba. I covid potvrdu prikazuju kao sigurnu, djelotvornu i nužno potrebnu.

Međutim, i eliksir kao cilj, i potvrda kao sredstvo, pali su na provjeri zdravoga razuma i nedovoljno prikrivenih podataka o njihovoj posvemašnjoj nesigurnosti, nedjelotvornosti i nepotrebnosti. Pače, štetnosti za koju će Covid partije kad-tad, zajedno sa svojim šegrtima, kalfama i majstorima, odgovarati. Zato covid idiotizam ne smije stati s proizvodnjom straha, pristanka i štetnosti, pa ni s debilnim, imbecilnim, idiotskim i kretenskim etiketiranjima. Covid totalitaristi računaju na svoje buduće plaćene pozicije čuvara logora (logornici), te da će stezanjem škripca odgoditi, među ostalim, otvaranje pitanja vlastite odgovornosti.

Stoga, u ovom trenutku i dalje vrijedi covid zapovijed – „cijepi se!“. Kad se odstrane debilizam, imbecilizam, idiotizam i kretenizam covid parola, zapovijed „cijepi se“ u točnom prijevodu glasi i znači sljedeće: „eksperimentiraj se“. Cijepiti se može samo s cje-pi-vom i ničim drugim. Dok još možemo spriječiti veliki zločin od milja nazvan great reset, mislimo na druge i na sebe i spustimo covid loptice na zemlju i pričekajmo sigurno i djelotvorno cjepivo. Dosadašnje neuspješne, kontraproduktivne, apsurdne, protuzakonite i ponižavajuće „mjere“ i eliksire spremimo u ropotarnicu. I počnimo bolesne liječiti, zdravima jačati imunitet. Totalitarizmu sklone Covid odmetnike, udružene u zajednički zločinački pothvat zločina protiv čovječnosti, civilizirano lustrirajmo, kako (opet) ne bismo postali neizlječivi kreteni, debili, imbecili i idioti.

(nastavlja se kad se autor oporavi od posljedica „mjera“)

 

Prilog

Pabirci iz Rječnika suvremenih pojmova covid stvarnosti (u nastanku)

 

Antivakser – imenica m. roda, etiketa za neistomišljenike c. p. (v. covid partija), osoba koja odbija v. e. e. (v. višedozni eksperimentalni eliksir) (v. vakser)

Booster doza – doza poslije druge doze a prije XXL doze eliksira, zamjena za sigurno, djelotvorno i potrebno cjepivo

Brojke govore – psihološka propaganda c. r. (v. covid režim), poštapalica covid štaba (v. Stožer)

Božinović, Davor – stožernik štaba (v. stožer) c. z. (v. civilna zaštita) u c. l. (v. covid logor), cijepljen

Civilna zaštita – organizacija za uklanjanje posljedica prirodnih katastrofa

Cjepivo – preparat koji pomaže pri stvaranju otpornosti organizma prema nekoj bolesti, suprotno od v. e. e. (v. višedozni eksperimentalni eliksir)

Cjepilište – improvizirana mjesta (kontejneri, skladišta…) davanja i primanja v. e. e. (v. višedozni eksperimentalni eliksir), mjesto odgovornosti stožera, mjesto pod nadzorom štaba za uklanjanje posljedica prirodnih katastrofa (v. Stožer)

Cijepljenje – medicinski postupak, davanje cjepiva, najučinkovitija poznata metoda sprječavanja zaraznih bolesti (v. cjepivo)

Covid internacionala – krovna organizacija svih Covid partija, tvorac akcijskih planova i protokola covid politika, glavno tijelo CI je IK CKCP (v. covid politika)

Covid logor – država državljana logoraša (v. logoraš), društvo pod čizmom mjera c. r. (v. covid režim)

Covid partija – vladajuća stranka u covid logoru, članica Covid internacionale

Covid politika –  programski kurikul Izvršnog komiteta Centralnog komiteta Covid partije (IK CKCP)

Covid potvrda – idiotizam Covid internacionale, sredstvo prisile u c. l. (v. covid logor), dozvola za legalno kružno gospodarenje nevidljivim neprijateljem (v. nevidljivi neprijatelj)

Covid režim – državni poredci smanjene inteligencije uspostavljeni po Covid partijama, jednoumni svjetski poredak idiotske Covid internacionale

Covid stvarnost – objektivno virtualno stanje, posljedica covid politike (v. covid politika), novi svjetski poredak, okidač velikog reseta, privid apokalipse i kataklizmičkog broja preminulih, stanje permanentne proizvodnje straha svim raspoloživim sredstvima

Dezinficijens – inicijalna sveta voda na putu u c. l. (v. covid logor)

Dizenterija – najčešća bolest logoraša u koncentracijskim logorima (v. verbalna dizenterija)

Eliksirtvar magičnih svojstava, tajanstveno piće natprirodnih moći, čudotvorna tekućina u malim bočicama nepoznatoga sastava, šarlatanski eksperiment (v. šarlatan), nije za ljudsku uporabu osim nad logorašima u c. l. (v. logoraš, v. covid logor)

Epidemijanaglo obolijevanje većega broja ljudi na određenom području u kratkom razdoblju, neproglašeni korak prije proglašene pandemije (v. pandemija)

Hasanbegović, Zlatko – povjesnik, političar, necijepljen, žrtva etiketiranja cijepljenog Plenkovića (v. Plenković, Andrej)

Idiotski koncentracijski logor – mučilište, opće mjesto svih totalitarizama, mjesto najgoreg stupnja narušavanja mentalnog i tjelesnog zdravlja logoraša podvrgnutih eksperimentiranjima totalitarnih idiota (v. logoraš)

Izolacija – drugi korak prema c. l. (v. covid logor, v. samoizolacija)

Logoraš – zatočenik logora lišen slobode pod neprestanim strahom bez ikakvih prava

Milanović, Zoran – predsjednik hrvatskog c. l. (v. covid logor) i bivši predsjednik vlade šeste najlošije na svijetu, cijepljen

Nevidljivi neprijatelj – suprotno od vidljivi neprijatelj (v. vidljivi neprijatelj), saveznik covid režima, sukladno procijepljenosti izaziva nove sojeve, neiskorjenjivi virus, strah i trepet

Novonormalno – destilat fašizma, nacionalsocijalizma i komunizma u covid logoru (v. covid logor)

ONO i DSZ – pov. kratica za komunističku općenarodnu obrana i društvenu samozaštitu, kvaziznanost Saveza komunista Jugoslavije, svjetsko središte u Zagrebu na Fakultetu političkih nauka/znanosti, šarlatanstvo u službi komunizma (v. šarlatan, v. totalitarizam)

Totalitarizam – fašizam, nacionalsocijalizam, komunizam i covidizam

Verbalna dizenterija – goebelsovština i agitprop c. r. (v. covid režim, v. dizenterija)

Višedozni eksperimentalni eliksir – suprotno od cjepivo (v. cjepivo), e. (v. eliksir) korišten u c. l. (v. covid logor) na ad hoc cjep. (v. cjepilište) nad l. (v. logoraš), tajanstvena tekućina bez javne nabave, produkt neodgovornog šarlatanstva (v. šarlatan)

Pandemijaširenje neke bolesti na više država, cijeli kontinent ili cijeli svijet, u novije vrijeme administrativna odluka Covid partija

Plenković, Andrej – predsjednik vlade hrvatskog c. l. (v. covid logor), pobjednik nad virusom poražen od virusa, osoba koja misli na druge, djelitelj etiketa (v. Hasanbegović, Zlatko), cijepljen

Samoizolacija – prvi korak prema c. l. (v. covid logor), dragovoljni pristanak na izolaciju ili status logoraša (v. izolacija, v. logoraš)

Stožer – imenica m. roda, hrvatska inačica partizanskih i četničkih štabova (v. štab)

Šarlatan – osoba koja proizvodi, prodaje ili nameće eliksir kao sigurno, djelotvorno i potrebno cjepivo (v. cjepivo), zaostali provoditelj ono i dsz (v. ONO i DSZ)

Štab – v. Stožer

Teorija zavjere – postupno razvidna istina, zaštitna maska zavjerenika (v. zaštitna maska)

Testiranje – poluga covid politike, sredstvo održavanja broja slučajeva na životu (v. broj slučajeva)

Vakser – osoba s primljenim v. e. e. (v. višedozni eksperimentalni eliksir), segregirani nositelj covd putovnice, suprotno od antivakser (v. antivakser), komercijalist ili propagandist v. e. e. (v. višedozni eksperimentalni eliksir)

Vidljivi neprijatelj – neprijatelj vidljiv bez testiranja (v. testiranje)

Vječno zdravlje – utopija za uspostavu medicinske diktature

Zdravstvo – sustav od rađaone do patologije dostupan vakserima i nedostupan etiketiranima, sustav skrbi na uplatama antivaksera i vaksera

Zaštitna maska – sredstvo raspoznavanja dosega covid politike (v. covid politika), pov. sredstvo zaštite na radu

Život – vidljivi neprijatelj c. i. (v. Covid internacionala)

 

Nenad Piskač/Hrvatsko nebo

One thought on “Nenad Piskač: Život u logoru (1)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)