Don Mladen Šutalo predstavio knjigu „Mladost duha“

Vrijeme:1 min, 17 sec

 

Don Mladen Šutalo nakon šesnaest godina službe u Župi sv. Ivana Apostola i Evanđelista malo prije prelaska na službovanje u župu Gospe od zdravlja u Neumu, predstavio je knjigu Mladost duha.

Zbirka je to poticajnih i nadahnutih tekstova, svojevrsnih propovijedi a koje su objavljivane redovito u časopisu Crkvi na kamenu, u kolumni pod istim nazivom. Prepoznatljivim stilom sa jednostavnim pitkim rečenicama, bliskim i razumljivim čitatelju, mladenačkog duha s poučnim porukama don Mladen je ostao blizak svakom čitatelju. 

O knjizi su vrlo nadahnuto govorili urednik Crkve na kamenu prof. dr. sc. Don Božo Goluža, urednik Crkve na kamenu i ujedno urednik knjige Mladost duha, don Krešo Puljić dugogodišnji suradnik i prijatelj, župnik Župe sv. Toma Apostol i Evanđelist te književnica Anita Martinac, koja je kroz moderiranje programa govorila i o knjizi kao djelu, te radu i djelovanju autora.  

Don Mladen Šutalo se zahvalio vrlo emotivnim obraćanjem i ganuo sve nazočne, te je najavljeno da će oproštajna misa biti služena 22. kolovoza u 7, 9. 11 i 19 sati kada će se oprostiti sa župljanima. 

Glazbeni doprinos večeri tijekom programa dao je mladi glazbenik Leon Lasić te župne grupe Otkrivenje i Ljubljeni, koje su uveličale večer koncertom u dvorištu crkve nakon predstavljanja knjige. 

Crkva sv. Ivana Apostola i Evanđelista bila je premala kako bi primila sve one koji su željeli nazočiti promociji. Tako je Dan zahvalnosti, Dan pobjede i Dan hrvatskih branitelja uveličan i ovim nesvakidašnjim programom, na oduševljenje svim nazočnih. 

 

Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)