SVIJET Priprema se čistka kršćana pod administracijom Joe Bidena

Vrijeme:2 min, 5 sec

 

 

Skupina koju podržavaju kongresni demokrati te zagovaraju “sekularnu Ameriku”, poslala je Bidenovom tranzicijskom timu dokument na 28 stranica i savjetovala mu da oduzme prava na Prvi amandman kršćanima koji zagovaraju tradicionalne biblijske stavove o svetosti života, braku, obrazovanju i nuklearnoj* obitelji.

Skupina, koja sebe naziva Sekularnim Demokratima Amerike, poslala je pismo Bidenovom timu pod naslovom „Obnavljanje ustavnog sekularizma i domoljubnog pluralizma u Bijeloj kući: Pripremili sekularni demokrati za izabranog predsjednika Joea Bidena i potpredsjednicu Kamale Harris.

https://www.technocracy.news/christian-purge-envisioned-during-biden-harris-administration/

U dokumentu, koji su predstavili zastupnici Jamie Raskin D-Md-a i Jared Huffman D-Calif-a, a koji je odobrio zastupnik Jerry McNerney D-Calif-a, stoji da Bidenova administracija mora “educirati američku javnost”, posebno one koji su identificirani kao „religijska desnica“, o potrebi zadržavanja svojih „vjerskih dogmi“ za sebe. Dokument poziva na čišćenje socijalnih konzervativaca sa svih razina vlasti, označavajući ih kao “bijele nacionaliste” i “teoretičare zavjere”.

“Oni nemaju problema s Crkvama, imaju problem s konzervativnim Crkvama koje su glasale za Donalda Trumpa“, rekao je Brannon Howse, konzervativni radijski voditelj koji je u intervju dodao kako su “neki ljudi koji to promoviraju čak članovi ljevičarske neoevangeličke zajednice.”

Howse je istaknuo kako osvetoljubivi demokrati sastavljaju popise neprijatelja i usmjeravaju svoj gnjev na tradicionalnu katoličku zajednicu, kao i na konzervativnu evanđeosku protestantsku zajednicu – dvije skupine koje su u velikom broju glasovale za Donalda Trumpa.

Među onima koji podržavaju dokument kao dio Congressional Free Thought Caucus su sljedeći članovi Kongresa, svi demokrati:

Rep. Jared Huffman (supredsjedatelj i član osnivač)
Rep. Jamie Raskin (supredsjedatelj i član osnivač)
Rep. Dan Kildee, D-Mich. (osnivač)
Rep. Jerry McNerney, (član osnivač)
Rep. Don Beyer mlađi, D-Va.
Rep. Sean Casten, D-Ill.
Rep. Steve Cohen, D-TN
Rep. Pramila Jayapal, D-Wash.
Rep. Hank Johnson, D-Ga.
Rep. Zoe Lofgren, D-Calif.
Eleanor Holmes Norton, izaslanica bez prava glasa iz Washington D.C.
Rep. Mark Pocan, D-Wisc.
Rep. Rashida Tlaib, D-Mich.
Rep. Susan Wild, D-Pa.

 

*Izraz “nuclear family” odnosi se na obitelj vjenčanih muža i žene s djetetom ili više djece koji žive zajedno. Primjereniji hrvatskom jeziku bi bio prijevod “jezgrenoj obitelji” (šira obitelj može uključivati najbližu rodbinu: djeda, baku i sl.). Dakle, hoće se razoriti kategoriju tradicionalne židovsko-kršćanske obitelji kakva je utvrđena u Bibliji, u korist “obitelji” koja ne mora imati oca i majku nego homoseksualni ili kakav drugi perverzni par.

Uredništvo Hrvatskog neba

 

Quo vadis Croatia/https://www.quovadiscroatia.com/Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)