Poznati liječnik s Floride umro misterioznom smrću: Supruga uvjerena da je krivo cjepivo

Vrijeme:1 min, 5 sec

 

Poznati liječnik iz Miamija Gregory Michael (58) iznenada je preminuo od moždanog udara nakon što mu je dijagnosticirana autoimuna bolest. Njegovu smrt istražuju i u Pfizeru jer supruga smatra kako je to cjepivo glavni uzrok smrti.

Ožalošćena supruga poznatog liječnika s Floride ispričala je za Daily Mail kako je njezin ‘savršeni’ suprug umro od misteriozne bolesti krvi – samo nekoliko dana nakon što je primio Pfizerovo cjepivo

Heidi Neckelmann kaže kako je njezin suprug bio aktivan, zdrav i kako nije imao ranijih zdravstvenih problema prije nego je primio cjepivo 18. prosinca. Umro je u nedjelju jutro od posljedica moždanog udara nakon dijagnoze autoimune bolesti zbog koje tijelo uništava vlastite trombocite koji potpomažu u zgrušavanju krvi.

Uznemirena Heidi (58) misli da je cjepivo Pfizer-BioNtech bilo razlog njegove smrti.

„Po mom mišljenju, njegova smrt je bila 100 posto povezana s cjepivom. Nema drugog objašnjenja“, rekla je za Daily Mail, boreći se sa suzama te nastavila:

„Bio je vrlo dobrog zdravlja. Nije pušio, povremeno je pio alkohol, ali stvarno rijetko. Vježbao je, imali smo kajake, bio je dubokomorski ribar.”

Iz Pfizera su za Daily Mail kazali da su svjesni ‘krajnje neobične’ smrti dr. Michaela i da ju istražuju.

Međutim, glasnogovornik je upozorio: „Trenutno ne vjerujemo da postoji bilo kakva izravna veza s cjepivom.“

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori