66 milijardi eura za nepouzdana i nepotrebna testiranja.

Vrijeme:3 min, 4 sec

Dok pučke kuhinje diljem svijeta ne mogu nahraniti sve potrebite u posljednjih 6 mjeseci potrošeno je 66 milijardi eura za nepouzdana i nepotrebna testiranja

Zahvaljujući požaru dezinformacija koji je izazvala Svjetska zdravstvena organizacija na čijemu čelu stoluje Tedros Adhanom Ghebreyesus, svijet mahnito rasipa enormne količine novca na testiranja asimptomatskih osoba. Neki se moraju testirati pri povratku na posao, neki pri pokušaju prelaska granice, mnogi se testiraju iz puke želje ili radoznalosti. Gospodin Tedros je, znakovito,  četiri puta radio za različite organizacije pod palicom Gatesove fondacije Bill & Melinda Gates Foundation.

Zanimljivost testiranja jest i činjenica da na različitim bazama podataka o Covid19 virusu možete na kraju tablice vidjeti ukupne brojke, novooboljelih u svijetu, umrlih, Itd. No ukupnu brojku testiranih u svijetu nije tako lako pronaći.

Analizirao sam 241 zemlju pojedinačno te zbrajao rezultate. Primjerice do 15. rujna 2020., u svijetu je napravljeno 571 742 516 testiranja. Prosječna cijena testiranja je oko 110 eura.

Došao sam do izračuna da smo do 15. rujna 2020., 65.750.333.000,00 eura uglavnom bacili u vjetar. Šezdeset pet milijardi sedam stotina i pedeset milijuna tri stotine i trideset tri tisuće eura.

Priča postaje krajnje morbidna kad se uvaži mišljenje mnoštva stručnjaka da testovi nisu prilagođeni testiranjima asimptomatskih ljudi.

Još strašnije je saznanje da je u ožujku 2020., cijela pošiljka testnog pribora u Velikoj Britaniji bila zaražena virusom. Ima li ih još? O slučaju inficiranog testnog pribora možete pročitati ovdje

Potom je bilo zanimljivo utvrditi tko su najmoćniji igrači u sektoru koji trenutno inkasira gore spomenute desetke milijardi eura?

Poznati Businesswire lijepo razlaže predvodnike ove proizvodnje.  

Agilent technologies inc,  Bio-Rad Laboratories , QIAGEN, i još nekoliko igrača, dobrano su napunili džepove a sudeći po najavama smiješi im se višestruki priliv u bliskoj budućnosti.

Zanimljivo, svaka od nabrojanih tvrtki je unazad nekoliko godina izdašno nagrađivana iz Gatesovog fonda (Bill&Melinda Gates Foundation), a director Agilent-a, dr Yamada je  predsjednik Global Health Programa Gatesove fondacije.

I tako je svijet dosad bacio više od 66 milijardi eura na testiranja većinom asimptomatskih osoba, priborom za koji mnogi znanstvenici tvrde da je nepouzdan, neprovjeren i neprilagođen testiranju asimptomatskih osoba.

Cjepiva su slijedeći neiscrpan izvor zarade za malobrojnu skupinu farmaceutskih imperatora. Main stream mediji kao produžena ruka državnih vlasti, mjesecima pozivaju, uvjeravaju I dokazuju bezgrešnost programa cijepljenja budućim,neistraženim I još nedostupnim cjepivom. Svatko tko ima iole bolju memoriju, sjetit će se mega skandala s cjepivima protiv “Ptičje i Svinjske gripe”. Mnoge države su tada u vjetar bacile milijarde. U skandal su izravno bili upleteni ljudi s vrha Svjetske zdravstvene organizacije. EU je imala posebno istražno povjerenstvo. I nikome ništa.

Hrvatska je već uplatila rezervaciju za cjepivo protiv Covid19 virusa. Ne znamo koliko smo novaca istresli, a novinari to pitanje nijednom nisu postavili.

EU i Hrvatska će cjepivo kupiti od budućeg  izumitelja bliskih suradnika, tvrtki Pfizer i Moderna inc. U javnost su procurili detalji ugovora  koji osiguravaju da tvrtke proizvođači  neće snositi posljedice za eventualne negativne učinke cjepiva, već nadoknadu šteta tužiteljima preuzimaju države koje kupuju cjepivo. U prijedvodu, mogu proizvesti i smeće – štetu će nadoknaditi države.

I opet se u procesu pojavljuje neizostavni Bill Gates i njegova fondacija. Unutar impresuma tvrtke Moderna jasno stoji njihova obveza da osiguraju neekskluzivnu licencu budućeg cjepiva za Bill & Melinda Gates Foundation.

Stopa opće smrtnosti je u prvih sedam mjeseci 2020., za 1089 osoba manja od istog perioda 2019. No medijsko bildanje užasom korone uzrokovano nepreciznim testiranjima asimptomatskih osoba i njihovim proglašavanjem oboljelima,traje i dalje. I trajat će dok ne inkasiraju dovoljno.

A nama nek truju djecu svakodnevnim višestrukim dezinficiranjima ruku kojekakvim otrovima. Nek im nasilu trpaju maske bez ikakve potrebe. Nek nam oduzmu slobode i pravo mišljenja.

Dok se ne osvijestimo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)