FEDERALNA DOPREMIJERKA MILIĆEVIĆ:Ono što se pripisuje kao negativno ili loše ne dotiče se Stožera CZ, neka sve utvrde nadležni

0

Zapovjednik Federalnog stožera civilne zaštite i ministrica financija Jelka Milićević izjavila je danas da je krizni stožer sve radio po procedurama, transparentno i da je ponosna na urađeno.

Pred zastupnicima Zastupničkog doma Parlamenta FBiH na izvanrednoj sjednici o aktivnostima Vlade tijekom pandemije, s posebnim naglaskom na javne nabave, Milićević je govorila o ulozi i funkcioniranju Federalnog stožera civilne zaštite, te podsjetila na njegove aktivnosti u ranijem i novom sastavu.

– Ono što se pripisuje da je kao nešto negativno ili loše, to je nešto što s punim pravom mogu reći da se ne dotiče Stožera civilne zaštite. Sve ono što smo mi radili obavljeno je vrlo transparentno – naglasila je Milićević.

Dodala je da je prvi put informacije o eventualnim nabavama dobila na Vladi FBiH. Podsjetila je da Stožer donosi odluke o pokretanju javnih nabava, a procedure provodi FUCZ.

-Za svaku odluku o pokretanju javnih nabava dobije se suglasnost i validne su onog trenutka kada prođu na Vladi. Imali smo dobre namjere. Gdje je to iskočilo, kako je to iskočilo, neka utvrde nadležni organi – istaknua je Milićević.

 

hms.ba/ https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara